Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Banda fibre sticla teflonata 0.13x30x30000 adeziva

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Banda Fibre Sticla Teflonata 0.13x30x30000 adeziva, introducere si scurta descriere. Tesatura din fire si fibre cu teflon se caracterizeaza prin foarte bune proprietati sau caracteristice antiaderente. Suprafata acesteia este foarte neteda, luciosa chiar si glisanta. O alta caracteristica deosebita este rezistenta la o multitudine de substantele chimice. Din substantele chimice cu care intra in contact amintim rezistenta la solventi.  Intervalul de lucru recomandat este este de la -150C pana la + 260C in ciclu permanent. Accidental sau pe intervale scurte timp scurt poate ajunge pana la 300 de grade Celsius. Tesatura din fire si fibre cu teflon se caracterizeaza si printr-o buna rezistenta la rupere.

De asemenea, tesatura din fire si fibre cu teflon se caracterizeaza si printr-o stabilitate dimensionala foarte buna. Banzile din Fibre  de Sticla Teflonate de grosime  0.13 mm sunt inofensive la contactul cu produsele alimentare. O alta proprietate la tesatura din fire si fibre cu teflon rezistenta la Ultra violete. Tesatura din fire si fibre cu teflon se comporta bine in preyenta aerului fierbinte.

Detalii despre gama nostra completa de produse puteti vedea accesand urmatoarele site https://www.tehnocomliv.ro/  ; https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ ; https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/ .

Daca doriti sa va intoarceti la butonil acasa accesati urmatorul link https://www.rezistenteelectrice.ro/ Banda Fibre Sticla Teflonata 0.13x30x30000 adeziva
Din Gura in Gura