Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masini aplicat cant ABS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
La masini aplicat cant ABS se folosesc rezistente cartus. Aceste rezistente electrice tip cartus sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala.

Teaca acestui produs este din otel inoxidabil, iar la extremitatea produsului se afla un cap de ceramica. Ceramica este folosita pentru buna protectie a firelor  electrice
Alimentarea la curent la produsele standard se face cu fire electrice mono conductoare din cupru-nichel. Acestea au izolatie exterioara din fibra de sticla siliconata de lung. 250 mm.

Optional se pot incorpora cu termocuplu J standard. In acest caz, firele au o lungime de 1000 mm sau pot fi echipate cu conectori si sau accesorii. De asemenea exista si rezistente standardizate cu termocuplu J incorporat.

La masini aplicat cant ABS se utilizeaza pentru schimbul de caldura. Capacitatea acestora variaza in functie de mediul in care lucreaza, care poate fi: masa metalica, lichid sau gaz.

Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul sau ajustarea dintre cartus si alezaj trebuie sa fie facuta conform H7. Acest fapt inseamna ca pentru un diametru exterior de 10mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.015 mm pe raza. Detalii la:  https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistenta-cartus-tipuri/tip-cartus-standard/diametru-16/

Firma noastra distribuie si Etansare Mecanica Pompa, Presetupe pompe apa, Garnituri mecanice LOWARA, Etansare mecanica WILO, Kituri reparatii Burgmann, Elemente elastice, Snur etansare cauciuc. Detalii complete gasiti la urmatoarea dresa:

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/
Din Gura in Gura