Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Baterii de incalzire electrice piese 10.5xL265mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Baterii de Incalzire Electrice piese 10.5xL265mm Baterii de Incalzire Electrice piese 10.5xL265mm, descriere:  Rezistente electrica blindata din inox cu Diametru metalic al tubului 10.5 mm
La exterior este prevazuta cu un gratar din inox de Diametru exterior, aripioare D 22.5mm
Lungimea metalica a. tubului A =265 mm
Puterea electrica instalata : 1200 wati
U sau tensiunea de alimentare = 220 Volti
Produs standard nedisponibil in stoc
Cod comanda produs, Model TEHNOCOM LIV 26.61.24
Incalzire Baterii Electrice ventilate cu rezistente electrice blindate cu aripioare 10.5xL265mm

- CARACTERISTICI, DESCRIERE TEHNICA: Este o rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 22 W/cm de Tip IV. Sunt ideale pentru fabricarea aerotermelor de mare putere sau pentru incalzirea fortata a gazului din interiorul din conductelor.

OBSERVATII: Sunt fabricate din otel inox. Au conexiune normala tip A la un capat (borna filetata si fara bucsa filetata) si conexiune speciala tip B la celalalt capat (borne filetata plus bucsa filetata. Linkuri utile din recomandarile noastre !

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-cuptoare-electrice-rezistenta-cuptor-electric/rezistenta-incalzire-aer-cuptor-electric-modele/rezistente-electrice-incalzire-cuptoare-electrice-ventilate/rezistenta-cuptor-electric-cu-aripioare-rotunde/rezistente-electrice-din-inox-d105x22mm-22w-cm/rezistenta-cuptor-electric-tip-bucla-22w-cm%c2%b2/ https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tampoane-din-cauciuc-cilindrice-conice-rola/tampon-cauciuc-amortizor-cu-doua-suruburi/

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online !

RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura