Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa infrarosu Horeca 500W 240V 160VJH

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lampa infrarosu Horeca 500W 240V 160VJH , introducere. Este o lampa de incalzire in infrarosu cu halogen marca Toshiba. Aceasta lampa este o sursa de caldura puternica, alcatuita dintr-un filament ce contine un fir spiralat din tungsten incorporat in doua tuburi. Cele doua tuburi sunt de inalta puritate din sticla de cuart iar primul vidat si apoi umplut cu gaz halogen. Ciclul halogen asigura o eficienta in infrarosu constanta pe toata durata de viata ridicata. De asemenea el impedica tubul de sticla sa se  innegreasca sau filamenul sa se arda. Lampa cu infrarosu incalzeste alimentele sau mancarea din imediata apropiere. Nu trebuie si nu este necasar sa intre in contact cu acestea. Incalzirea cu lampa este inodora, insipida si au mare putere energetica. Durata de viata este lunga de aproximativ 5000 de ore.

Lampa infrarosu HORECA 500W 240V 160VJH - Lampa cu infrarosu catering HORECA 500 Wati 240 Volti Lampa infrarosu catering de tip JHDS 240V 500W 160 VJH are urmatoarele aplicatii si utilizari: In gatirea sau pastrrea calda a alimentelor pentru acasa, restaurante si fast-food.

Ajuta de asemenea la uciderea bacteriilor cu  potential daunator. Sunt putin cunoscute la noi in tara si sunt in continua expansiune deoarece in multe tari industrializate, numarul de mese preparate si consumate in afara casei a crescut constant si acum se estimeaza ca depaseste numarul meselor preparate in casa.

Acelasi produs cu alta putere gasiti la urmatorul link: https://www.rezistenteelectrice.ro/infrared-amitters-jhds-235v-1000w-272-vjh/ Firma noastra distribuie si alte produse de import Franta sau Germania pe care le puteti gasi in urmatoarul site: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/

Wati:500
Volti:230-240
Desen: Tip 1
Lungime fir (WL): -Lungime totala: (220)
Lungime de fixare (FL): 216 x 1
Lungimea de incalzire (CL): 160 x 5
Pozitia de functionare: orizontala
Media de viata: 5000

Tipuri de prindere:

[caption id="" align="aligncenter" width="643"] Lampa infrarosu HORECA 500W 240V 160VJH[/caption]

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise  cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura