Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente Baterii electrice de incalzire 16x250mm 700W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente Baterii electrice de incalzire 16x250mm 700W , introducere. Aceste rezistente electrice se folosesc ata la Bateriile de incalzire electrice cat si la cuptoarele electrice deoarece respecta aceeasi tehnologie de fabricatie.

Scurte detalii tehnice:  
Diametru metalic al tubului 16 mm
Diametru exterior al aripioarelor 34.5 mm
Lungimea metalica a. tubului A =250 mm
Puterea: 700 wati
Tensiunea U= 220 Volti
Cod comanda produs Model: 24.51.21
CARACTERISTICI, DESCRIERE TEHNICA Rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 15 W/cm2 de Tip II. Aceste produse tehnice electrice sunt potrivite pentru incalzirea aerului din diferite incinte sau incaperi ventilate. Se pot folosi si incalzirea gazului din conducte deoarece au schimb termic scazut. De asemenea se utlizeaza la incalzirea prin conventia naturala dar cu acumulare limitata de caldura +250  Celsius..

OBSERVATII: Sunt fabricate din otel inox. Au conexiune normala tip A la un capat (borna filetata si fara bucsa filetata) si conexiune speciala tip B la celalalt capat cu borne filetata plus bucsa filetata. Linkuri utile din recomandarile noastre ! Magazin si Depozit de Rezistente Electrice Focsani http://www.tehnocomliv.ro/ https://www.rezistenteelectrice.ro/contact/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online.

Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura