Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente cartus D6.5mmxL160mm 150 Wati 230V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente cartus D6.5mmxL160mm 150 Wati 230V, introducere:
Diametru tub rezistenta electrica cartus mm: 6.5
Lungimea metalica a tubului fara partea ceramica mm: 160
Puterea energetica Wati:150
Fire electrice de lungime mm:250
Sarcina energetica (W / cm):5
Produs standard nedisponibil in stoc
Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Se utilizeaza pentru schimbul de caldura. Capacitatea acestora variaza in functie de mediul in care lucreaza, care poate fi: masa metalica, lichid sau gaz. Printre cele mai comune aplicatii, se regasim la incalzirea:  matritelor din industria de  prelucrarea sau de  injectare a maselor plastice
echipamente si masinilor de ambalat si termoformat
corpurilor metalice sau dispozitive de franare, placi de presa
bailor de sare minerala, aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti
https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/rezistenta-tubulara-diametru-6-5-mm/rezistenta-cartus-d6-5x160-mm/ http://www.tehnocomliv.ro/rez_electrice_solide.php Cuplaj elastic cu gheare HRC 70, introducere.

Kit-ul complet este format din doua semi-cuplaje si un element intermediar elastic din cauciuc. Forma lor asigura un transfer optim de putere intre arborele conducator si cel condus. Astfel se reduc solicitarile dinamice si vibratiile de torsiune din sistem. Pentru a identifica cuplajul de care aveti nevoie trebuie sa stiti diametrul axului de intrare si diametrul axului de preluare. Va putem furniza la cerere si numai elementul elastic din cauciuc.Aceasta dupa forma seamana cu o rozeta. Elementul elastic tip steluta este rezistent la uleiuri minerale, temperatura si diferiti agenti chimici. Cuplajele elastice cu gheare sunt elemente de legatura si de antrenare ce servesc la transmiterea miscarii de rotatie si al momentelor de torsiunie dintre arbori asezati in prelungire.

UTILIZARI, CUPLAJE ELASTICE CU GHEARE CU JOC MODEL HRC 70 Cuplajele cu gheare cu joc se mai pot utiliza pentru asamblarea, in mod liber, pe un arbore a unor elemente constructive (roti curea spa/spb/spc, roti dintate/ pinioane lant gall) si ca sigurante impotriva unor supraincarcari. Alte utilizati: industria mineritului sau fabricarea si trasportul cimentului pe benzi transportoare, transportoare pentru sorturi, elevatoare cu galeti, mori cu tuburi, cuptoare rotative, descarcatoare de buncar,mori verticale, excavatoare cu galeata,concasoare, prese cu role, separatoare, tehnologie de incalzire. Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !
Din Gura in Gura