Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cartuse electrice incalzire prin conductie 150 wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cartuse Electrice Incalzire prin conductie 150 Wati

Diametru 8 mm
Lungime 60 mm
Putere 150 W
Fir lung 250 mm
Sarcina 14 (W / cm)

Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv Tehnocom LIV TAMPOANE DE CAUCIUC AMORTIZOARE ANTIVIBRATII

Tampoane de cauciuc amortizoare antivibratii Tip5, introducere. Acest model de amortizor tampon din cauciuc pentru vibratii are la un capat o gaura filetata iar la extremitatea celalalta cauciuc. Amortizoarele si tampoanele cilindrice-din cauciuc au ca scop atenuarea vibratiilor,trepidatiilor si oscilatiilor mecanice aparute in timpul exploatarii la instalatii de aer conditionat, electropompe, motopompe,ventilatoare de mare turatie, instalatii electrice de climatizare, motoare electrice sau alte utilaje industriale si agricole. Dintre cele mai dese avantaje amintim: montaj sau mentenanta simpla, elasticitate foarte buna la solicitari mecanice,pret avantajos,durata de viata foarte buna !

Linkuri utile din recomandarile noastre !

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tampoane-din-cauciuc-cilindrice-conice-rola/tampon-cauciuc-amortizor-cu-doua-suruburi/

TEHNOCOM LIV Producator Rezistenta cuptor electric https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistente-cuptoare-electrice/rezistenta-cuptor-electric-modele-tipuri-constructive/rezistente-electrice-incalzire-cuptoare-electrice-ventilate/rezistenta-cuptor-electric-cu-aripioare-rotunde/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !
Din Gura in Gura