Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa cu infrarosu JHS 235V2200W 280BfU1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lampa cu infrarosu JHS 235V2200W 280BfU1, scurta descriere tehnica

Wati: 2200Volti: 230-240
Tipul de baza: Bf
Lungimea totala: 350x2
Lungime de fixatie:
-Lungime de incalzire: 280x5
Lungime fir: 150x5
Terminal: lipit, cementat
Temperatura: 2450
Tub: JHS
Transparent - Clar
Pozitie: universala
Media de viata: 5000
Cod de comanda: 4JHS037

[caption id="" align="aligncenter" width="527"] Cauti Lampa infrarosu incalzire Toshiba la preturi Avantajoase? Detinem stoc.[/caption]

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-cu-infrarosu-lampa-infrarosu-tipuri/ Lampile cu infrarosu sau oricare din produsele nostre nu dispun de livrare gratuita prin curierat. Din cauza fragilitatii acestora nu raspundem pentru spargerea ori deterioarea acestora in timpul transportului. Ele sunt ambalate foarte bine de catre societatea noastra. Din acest motiv se recomanda ridicarea personala a acestora sau asigurare suplimentara la curier. NOTA DE INFORMARE Societatea noastra garanteaza cele mai mici preturi de pe piata. De aceea dorim sa va precizam ca in conditiile in care ne prezentati o alta oferta de lampi infrarosii ** mai avantajoasa decat cea primita de la societatea nostra, ne obligam si va garantam o reducere de pana la 10% fata de oferta concurenta.

** Oferta concurenta trebuie sa contina:

- numele si pretul furnizorului

- producatorul produsului

- termenul de livrare si conditiilie de plata.

Etansare mecanica pompa apa https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ DATELE TEHNICE APARTIN IN EXCLUSIVITATE SOCIETATII NOASTRE. COPIEREA SI DIFUZAREA PE INTERNET SAU IN ALTE SCOPURI DE ALTI DISTRIBUITORI ESTE INTERZISA PRIN LEGE SI SE PEDEPSESTE PRIN DECIZIE JUDECATOAREASCA DATA DE INSTANTA DE INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE !!!
Din Gura in Gura