Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente coliere electrice de incalzire ventilate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente Coliere electrice de incalzire ventilate ,

Aplicatii:  Colierele ventilate sunt prevazute cu ansambluri de incalzire si ventilatie pentru a accelera racirea. Folosit inclusiv pentru prese de extrudare si masini de turnare prin injectie, aceasta tehnologie permite activitatea de rasini si materiale plastice sensibile care necesita temperaturi de lucru de mare si stabila. Instalarea coliere ventilate contribuie la lupta impotriva efectelor de auto-incalzire a cilindrului. Sistemul de incalzire combinat - de ventilatie poate satisface aceste cerinte: Incalzire rapida prin intermediul cercurilor si racire rapida prin sistemul de ventilatie de aer fortat, limitarea inertia termica a tevii. Caracteristici Rezistente Coliere electrice de incalzire ventilate  Carcasa din otel lustruit sau tratat, este constituit din doi cilindri jumatate articulati impreuna. Canalul de aer a mansonului in scopul de a optimiza racirea acestuia.
File de securitate tineti carcasa pe teaca, ceea ce face posibil sa intervina in conditii de siguranta-l separa de mansonul.
Aceste gulere sunt montate pe un schelet, sprijinirea conectori coliere. numar de cleme pe lungimea zonei.

Productia de o racire intensa prin suflare, combinate cu conductivitatea termica buna a izolator dielectric de guler permite o eliminare rapida a caloriilor.

Mica sau ceramica gulere, dupa aplicare.

Strangerea clemele se face de pini. Carcasa este inchisa de Grenouillere..

Conexiune: terminale sub acoperire. Directie radiala sau tangentiala, centrata pe inaltimea tuturor ventilate si plasat in deschiderea carcasei. Singur sau trei faze.

Fabricare conform EN 60335-1 Pe toleranta putere: + 5% -10% // Curent de scurgere 0.75 mA / kW.
Completeaza: Fanii Introducerea poate fi instalat in coliere ventilate. Tipul si numarul de fani instalate este specific fiecarei aplicatii. De fabricare a produselor in urma studiului de fezabilitate si compatibilitatea intre curent, sarcina si dimensiuni.

Dimensiuni:
Indicatiile dimensionale de fani nu pot fi mentionate, deoarece marimea lor este specific pentru fiecare aplicatie.

Tipuri de coliere  Grosime (mm)
Colier ceramica ventilat Colier ceramice ventilate cu folie anti-ardereColier mica ventilat Collier mica ventilate cu folie anti-ardere  30 mm 50 mm30 mm 50 mm
Optiuni: Un sistem de placa perforata, numit foaie anti-oparire, poate fi instalat pe un sistem guler ventilare.  Pentru a proteja utilizatorii de posibile arsuri. - Gulere ventilate poate fi echipat cu o sonda de control, care necesita stabilirea unui foraj special. https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-colier-la-duze/ https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tampoane-din-cauciuc-cilindrice-conice-rola/
Din Gura in Gura