Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente electrice de incalzire D10xL100mm 200 Wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente electrice de incalzire D10xL100mm 200 Wati, introducere.
Este o rezistenta electrica cartus 10 X 100 mm, P 200 Wati cu 230 Volti.
Rezistenta electrica cartus are urmatoarele date tehnice complete:
Putere 200 Wati
Tensiune 230 Volti
Diametru 10 mm
Lungime 100 mm
Fir lung 250 mm
Sarcina 8 (W / cm
Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv
Rezistenta electrica cartus se utilizeaza pentru schimbul de caldura. Capacitatea acestora variaza in functie de mediul in care lucreaza, care poate fi: masa metalica, lichid sau gaz. Printre cele mai comune aplicatii, se regasim la incalzirea matritelor din industria de  prelucrarea sau de  injectare a maselor plastice, echipamente si masinilor de ambalat si termoformat, corpurilor metalice sau dispozitive de franare, placi de presa, bailor de sare minerala, aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti. In unele aplicatii functie de putere sau daca incarcarea ajunge la 60 W / cm temperaturi maxima poate ajunge la 800  C dar in mod normal temperatura de lucru sau de functionare este de 400/500 ?C. Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul sau ajustarea dintre cartus si alezaj trebuie sa fie facuta conform H7. Acest fapt inseamna ca pentru un diametru exterior de 10 mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.015 mm pe raza.

DESPRE NOI TEHNOCOM LIV - Rezistente Electrice de Incalzire D10xL100mm 200 Wati Linkuri utile din recomandarile noastre !
http://www.tehnocomliv.ro/
https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/fabricam-arcuri-de-tractiune-compresiune-torsiune/arc-de-compresie-compresiune-elicoidale/otel-inoxidabil-173/page-1/
https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/  

TEHNOCOM LIV Frunizor, producator, importator de rezistente electrice industriale.
TEHNOCOM LIV detinem stoc de rezistente electrice trifazate incalzire Bolilere.
TEHNOCOM LIV importator unic si exclusiv in Romania pentru Toshiba Lighting de lampi cu incalzire infrarosu. Vindem Rezistenta electrice cartus la cel mai mic Pret. Detinem stoc de Rezistenta electrica colier de cea mai buna calitate. Fabricam in regim  de URGENTA rezistente industriale din inox. Importam Rezistente electrice electrice de la mari consacarti producatori. Avem cel mai mare stoc de rezistenta ceramica cu incalzire in Infrarosu.

Cautati rezistenta de calitatea superiora si la cel mai bun pret? ALEGETI din oferta noastra TEHNOCOM LIV !!! Marci de prestigiu, stoc si caliate de Rezistenta Duza, Rezistenta Electrica, Elemend de incalzire aer, apa si medii solide.
Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !  Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online !

RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura