Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta electrica cartus 12 volti 40 wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta electrica cartus 12Volti 40Wati , introducere.

Resistentele electrice tip cartus sunt rezistente electrice tubulare de forma cilindrica din otel inoxidabil. Alimentarea cu energie electrica se desfasoara la un singur capat cu fire sau cabluri electrice. Cealalta extremitate este plina fiind inchisa de un capac metalic sudat. Rezistentele tip  cartus ofera posibilitatea de a obtine o unflux termic relkativ mare raportat la suprafata desfasurata. Puterea electrica inslata si sracina energetica poate sa ajunga pana la 40 w/cm2. Daca facem un calcul intre volum, suprafata si greuatate rezulta o putere electrica destul de mare.

Cum se realizeaza incalzirea sau transferul de caldura la Rezistenta electrica cartus 12Volti 40Wati

Rezistente electrica din aceasta categorie datorita tehnologie din care este fabricata permite obtinerea de temperaturi ridicate intre 400 si 750 sau chiar 800 C .

Aceasta insa nu este obligatorie si depinde mai multi factori. Temperature maxima de utilizare este in functie de incarcarea specifica dar si de conditiile de montaj.

Utilizate in mod normal pentru incalzirea prin conductie a corpurile solide temperatuta va fi in jur de 400 sau 500 grade. Aplicatii care se incadreaza cel mai bine in aceaste situatii sunt:  

incalzirea matritelor
incalzirea platouri de presa
incalzirea platanelor de utilaje de vulcanizare a cauciucului
incalzirea baucurilor de la masinile de ambalare    

Aceste produse se pot utiliza de asemenea in anumite conditii pentru incalzirea unor:  lichide (apa, ulei, aer)
gaze comprimate

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-colier-la-duze/rezistenta-electrica-incalzit-colier-banda-tipuri/rezistenta-duze-injectie-din-alama-inox/rezistente-electrice-banda-incalzire-duze-diuza/rezistenta-electrica-tip-banda-diametru-68mm/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus/ http://www.tehnocomliv.ro/cabluri_fire.php

Cele mai multe utilzari si aplicatii le intalnim in industria maselor plastice, a cauciucurilor pentru autovehicule,industria alimentara, etc.

Rezistentele cartus sunt utilizate de asemenea in industria chimica, electronica,medicala, ambalaj, si nucleara. Durata de viata a acestor rezistente este strans dependenta de calitatea montajului si in primul rind de diferenta de diametru intre cartus si alezajul care il contine Un montaj cu o ajustare clasa H7 este considerat de buna calitate pentru majoritatea aplicatiilor.
Din Gura in Gura