Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta cu cablu electric de 1500 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta cu cablu electric de 1500mm

Diametru rezistenta duza (mm):30 (30 x 31)
Latime rezistenta duza (mm):30
Puterea energetuca (W):135

Rezistenta electrica este echipata cu cabluri electrice de 1500 mm. Cablul este electric este de cea mai buna calitate si este de fapt un cordon multiconductor. Cablul electric este fabricat din Cupru placat cu Nichel si impamantare. La exterior este izolat de doua ori. Prima protectie este din impletitura pe baza de fibra de sticla siliconata plus tresa metalica galvanizata de 1.500 mm. Optional se pot incorpora cu termocuplu J standard si in acest caz, firele au o lungime de 1000 mm sau pot fi echipate cu conectori si sau accesorii. De asemenea exista si rezistente standardizate cu termocuplu J incorporat.

Rezistenta electrica incalzire duza este un produs standard disponibil in depozitul nostru Tehnocom Liv din Focsani

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-colier-la-duze/rezistenta-electrica-incalzit-colier-banda-tipuri/rezistenta-duze-injectie-din-alama-inox/rezistente-electrice-banda-incalzire-duze-diuza/rezistenta-duza-alama-diametru-30mm/rezistenta-electrica-incalzire-duze-d30xl30mm/ http://www.tehnocomliv.ro/rez_electrice_solide.php

DATE COMERCIALE si CONDITII DE VANZARE  

Rezistentele de incalzire duye sunt fabricate in Franta si sunt insotite de certificat de calitate si garantie. Aceste rezistente electrice tip cartus sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate, fiabilitate si performanta dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala  Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul si ajustarea dintre rezistenta tip colier si alezaj trebuie sa fie facuta de personal calificat.

Preturile nu include TVA si sunt exprimate in Lei

Conditii de plata: prin banca cu orind de plata in avans sau ramburs la livrare. Dupa o perioada mai lunga de schimburi comerciale acestea se pot negocia. Societatea noastra stabileste conditiile de plata functie de :    

istoricul comercial dintre cele 2 societati
celebritatea clientul
valoarea facturii

Conditii de livrare: franco depozit furnizor, la cerere prin curier rapid cu plata la destinatar

Termen de livrare: stoc conform **

Valabilitate oferta: 60 zile
Din Gura in Gura