Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta electrica incalzit D12.5xL200mm 300 wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta electrica incalzit D12.5xL200mm 300 wati se utilizeaza pentru schimbul de caldura.

Capacitatea acestora variaza in functie de mediul in care lucreaza, care poate fi: masa metalica, lichid sau gaz. Alimentarea la curent la produsele standard se face cu fire electrice conductoare din cupru-nichel cu izolatie exterioara din fibra de sticla siliconata de lung. 250 mm.

Dimensiunile si detaliile tehice ale produsului ofertat sunt:  

lungimea tubukara a rezistentei electrice cartus 200 mm
diametru tubul din inox a rezistentei tip cartus 12.5 mm
Puterea electrica instalata exprimata in 300 Wati
Lungimea de alimentare a cablurilor electrice (2 fire electrice ) : 250 mm
Sarcina eneregetica 4 Wati / cm
Rezistente tip cartus produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv

Tubul rezistentei tip cartus este din AISI 321 otel-inox rezistent la temperaturi ridicate de pana la 800 Celsius. recomandat la conditii grele de lucru.

Firele electrice sunt cabluri electrice de alimentare  monoconductoare din Cupru Nichel cu izolatie exterioara din fibra de sticla siliconata de lung. 250mm. Incarcarea energetica pe corpul cartului este de maxim 50 W / cm.

Teaca acestui produs este din otel inoxidabil iar la extremitatea produsului se afla un cap de ceramica pentru o mai buna protectie a firelor  electrice.  

Din recomandarile nostre, Rezistenta electrica incalzit D12.5xL200mm 300 Wati

Montajul la rezistenta electrica incalzit sau ajustarea dintre cartus si alezaj trebuie sa fie facuta conform H7. Acest fapt inseamna ca pentru un diametru exterior de 12.5mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.018 mm pe raza.

Optional se pot incorpora cu termocuplu J standard si in acest caz, firele au o lungime de 1000 mm sau pot fi echipate cu conectori si sau accesorii.

De asemenea exista si rezistente standardizate cu termocuplu J incorporat.

Link-ul urmator va prezinta toate produsele noastre: http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/piese-schimb-la-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/rezisten%C8%9B%C4%83-electric%C4%83-de-%C3%AEnc%C4%83lzit-tip-cartu%C8%99/rezistenta-cartus-standard-stoc/rezistenta-cartus-d-mm-198/page-1/ Mai multe detalii puteti afala descarcand PDF-ul cu informatii despre oferta produsului prezentat inclusiv detalii de montaj. Tehnocom Liv Rezistente Cartus http://www.tehnocomliv.ro/rez_electrice_solide.php#:~:text=Cartuse%20incalzitoare https://www.rezistenteelectrice.ro/contact/
Din Gura in Gura