Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta blindata aripioare ALG02 1500W, 10x470mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta blindata aripioare ALG02 1500W, 10x470mm este folosita la incalzirea aerului si gazului din cuptoare. In convectie naturala, montajul pe orizontala, garanteaza cea mai buna disipare a caldurii.  

Rezistenta blindata cu aripioare ALG02 1500W - Detalii tehnice:

Tub: 10 mm din otel inoxidabil AISI 304L sau 321
Aripi: aluzinc
Fitinguri: otel galvanizat M14 X100, distanta dintre centre 40 mm
Conexiune borne plate cu filet M4
Tensiune: 230 V
Putere: 1500W
Incarcare: Aproximativ 5.4 W / cm2

Cod, Model: RA 4080 1500

Rezistentele electrice curbate blindate cu aripioare rectangulare (dreptunghiulare) sunt de trei tipuri:  cu tub 10 mm din otel inoxidabil si aripioare de 40x70 mm avand 5,4 W/cm (adica varianta ofertata)

cu tub 8 mm din otel inoxidabil si aripioare de 25x50 mm avand 4,4W/cm
cu tub 8,5 mm din otel inoxidabil si aripioare de 25x50 mm avand 4W/cm

La aceste modele aripioarele sunt fixate prin strangere. Temperatura pe borne nu trebuie sa depaseasca niciodata 100 C.

Aceste temperaturi trebuie respectate in functie de viteza de circulare a aerului. Viteza minima recomandata de suflare a aerului este de 2 metri / secunda. Produsele sunt made in Franta si sunt insotite de certificat de calitate.

Conditii de plata: cu OP in avans, ramburs la livrare.

Dupa o perioada mai lunga de schimburi comerciale acestea se pot negocia.

Societatea noastra stabileste conditiile de plata functie de : istoricul comercial dintre cele 2 societati, celebritatea clientul, valoarea facturii Linkuri utile din recomandarile noastre !

Pentru oferta noastra completa din CATEGORIE principala accesati linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistente-cuptoare-electrice-rezistenta-cuptor-electric/ Pentru produse similare din aceeasi Subcategorie accesati linkul de mai jos:https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-cuptoare-electrice-rezistenta-cuptor-electric/rezistenta-incalzire-aer-cuptor-electric-modele/rezistente-electrice-incalzire-cuptoare-electrice-ventilate/rezistenta-cuptor-cu-aripioare-tip-mop/  

Pentru SOLUTII COMPLETE DE INCALZIT aer prin convecti, radiatie si fluide + corpuri solide prin conductie accesati butonul de Home: https://www.rezistenteelectrice.ro/ Pentru SOLUTII COMPLETE Mecanice de etansare, PIESE de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE si POMPE,  ARCURI SI RESORTURI INDUSTRIALE,  TRANSMISII INDUSTRIALE: curele, lanturi,  roti, articulatii, intinzatoare sau Prezentare Tehnocom Liv ( a-II-a Parte ) accesati linkul de mai jos : https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/

Cum comand Rezistenta blindata aripioare ALG02 1500W, 10x470mm?

Mai intai obtineti obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Apoi veti primi oferta de pret. Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura