Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta electrica tubulara cu borne 800W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta electrica tubulara cu borne 800W este proiectata in special pentru utilizarea in conductele de ventilatie sau instalatiile de conditionare.

Se poate utiliza si in mediul liber la incalzirea statica a aerului sau a gazelor. Rezistentele sunt prevazute cu aripioare pentru a favoriza schimbul termic.

Aceste incalzitoare pot fi fixate pe structurile de sustinere prin intermediul bucsilor filetate.In cazul incalzitoarelor cu  mantaua de 10.5 mm este posibil sa se utilizeze si saibe de pozitionare. Se foloseste la cuptoarele cu ventilatie.

OBSERVATII: Aceste rezistente sunt fabricate din otel inoxidabil. Prinderea si alimentarea se face prin borne filetate. Aceasta conexiune speciala este de tip B adica are la ambele capete borne filetata plus bucsa filetata:

Diametru metalic al tubului 10.5 mm
Diametru exterior al aripioarelor 22.5 mm
Lungimea metalica a. tubului A =105 mm
Putere: 800 Wa'i
U= 230 Volti
Produs standard nedisponibil in stoc
Cod, Model 26.61.41

Rezistenta electrica tubulara cu borne 800W - CARACTERISTICI, DESCRIERE TEHNICA

Rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 22 W/cm de Tip IV. Aceste rezistente electrice sunt ideale pentru fabricarea aerotermelor industriale. Se pot folosi in egala masura si la cuptoare de mare putere. Modelul prezentat se poate folosi si la incalzirea fortata a gazului din interiorul din conductelor. Lista noastra de produse este foarte generoasa. Pe site-ul nostru gasiti diferite tipuri de rezistente ( cartus, colier, infrarosu).

Un exemplu il gasiti la urmatoarea adresa: https://www.rezistenteelectrice.ro/rezistente-tip-cartus-d-16-mm-l-130-mm-p-1000-w-fir-250-mm-230-v/ Firma noastra importa si din Germania etansari Burgmann, elemente elastice, snur etansare cauciuc, tampoane amortizoare cauciuc, inele O VITON, KIT reparatie pompa ALFA LAVAL, etansare pompa FRISTAM, garnitura mecanica. oferta o gasiti la: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/etansari-mecanice-kituri-etansare-pompe/etansare-mecanica-cu-burduf-elastomeric-si-arc-de-compresie/bb3-c60-similar-burgmann-mg1-g60/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online.

Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant !

Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura