Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente electrice colier, D 30mm, L 60 mm, P 285 W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Detalii produs            

Rezistente electrice colier P285W, 30x60mm          
Dimensiuni rezistente electrice colier ofertat
Puterea (W):285;
Diametru (mm):30 (30 x 31)
Latime/Grosime (mm):60;
Lungimea. cablului (mm):500

Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv            

Aplicatiile acestor coliere sau mansoane sunt diverse: ele se pot monta la duzele de la masinile de injectat mase plastice sau extrudere.

Ajuta la transformarea sau topirea materialelor plastice. Mai pot functiona si pentru materiale moderne, cum ar fi rasini care necesita temperaturi mai ridicate.

Rezistentele electrice colier sunt utilizate in injectie din plastic in cazul in care activitatea materiei necesita o putere calorica ridicata sau temperaturi inalte.

Combinand greutate redusa si dimensiuni compacte, colierele sunt folosite in aplicatii care necesita o crestere rapida a temperaturii.            

Colierele permit multe combinatii sau tipuri de stringere sau alimentare cu energie electrica.

Produsele standard sunt disponibile in produse specifice pentru a se potrivi perfect nevoilor dumneavoastra cu adaugarea de gauri crestatura de diferite optiuni si / sau de izolare pentru a reduce pierderile de caldura.            

Rezistente tip colier sau tip banda sunt elemente de diferite diametre si inaltimi, pentru mentinerea si incalzirea temperaturii pieselor cilindrice.

Transferurile de caldura dintre colier si partea sau piesa care urmeaza sa fie incalzita, sunt, in principal prin conductie pentru cele de putere mica sau prin radiatie pentru cele de puteri ridicate.

Daca sunt montate pe conducte, tevi sau trasee ele pot incalzi atat solidul cat si lichidul sau gazul din interiorul acestuia.
Din Gura in Gura