Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente cu infrarosu 235V 1500W 280NU1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente cu infrarosu 235V 1500W 280NU1 este o lampa in infrarosu model sau tip JHA.

Rezistente in infrarosu cu tub GOLD JHA 235V 1500W 280 NU1sunt Ideale in scop personal dar si industrial. In scop personal se folosesc la incalzirea  teraselor sau gradinilor in aer liber de la restaurante, cafenele.

Se pot folisi in egala masura si pentru interiorul magazinelor, a edificii religioase precum biserici, moschei.

Pentri lacase de cult sunt alegerea perfecta deoarece sunt naturale si nu afecteaza picturile din interior.

Tot pentru se pot folosi la complexe de tratament, sali de sport, centre de expozitii, ateliere de raparatii, depozite si fabrici.  

ATENTIE ACEST PRODUS ESTE DOAR UN ELEMENT INCALZITOR sau PIESA DE SCHIMB de la un RADIATOR ELECTRIC sau PANOU RADIANT  !

Pot fi folosite si in scop industrial pentru uscarea vopselei de la caroseriile auto sau a cernelurilor de tiparire din industria textila ori tipografica, pentru termoformarea, inmuierea sau topirea plasticelor, preincalzirea lemnului inainte de lacuire, uscarea aerului din tunele/cuptoare sau spatii inchise, uscarea sau deshidratarea legumelor sau a fructelor, incalzirea alimentelor si pastrarea lor calda dar pentru aceste aplicatii e preferat variantele JHC sau JHS deoarece sunt mai ieftine si fac acelasi lucru.

Variantele JHS sau JHC au scop industrial si prezinta dezavantjul ca emit o lumina alba foarte puternica.  

Rezistente in infrarosu JHA 235V 1500W 280 NU1 au urmatoarele caracteristici tehnice:

Wati:1500Volti:230-240
Tub: singur
Conexiune terminal:
Tip: i
Lungime fir (WL): -Lungime totala: 354
Lungime de fixare (FL): 346
Lungimea de incalzire (CL): 284
Pozitia de functionare: orizontala

Din punct de vedere constructiv aceste surse infrarosii fabricate din tuburi de cuart in vid sau gaz neutru cu sau fara reflector ceramic avand ca element incalzitor un filament din Wolfram (Tungsten), ce dezvolta o temp. de ordine de 2200 C si o temp. de suprafata de  320 -755 C.

Din acest motiv dupa o anumita peroada de timp filamentul care radiaza lumina si caldura se autodistruge iar eficienta si randamentul energetic se micsoreaza.

Atragem atentia pe aceasta cale ca, chiar daca acestea functioneaza ele tot trebuiesc schimbate dupa 5000 de ore de exploatare.  

Mai avem si alte produse in ofertele din urmatorul site:https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-cu-infrarosu-lampa-infrarosu-tipuri/lampa-infrarosu-cu-unda-scurta-toshiba/lampa-infrarosu-tip-jha-lumina-aurie/ In linkul de mai sus gasiti programul nostru de livrare pentru Lampa Infrarosu Toshiba Lighting.
Din Gura in Gura