Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta sublimator acid oxalic D50XL50mm 390 wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta sublimator acid oxalic D50XL50mm 390 wati sau rezistenta colier sau tip banda sunt elemente cilindrice de diferite diametre si inaltimi.

Acest lucru ajuta la mentinerea si incalzirea temperaturii pieselor cilindrice cum ar fi pahare, vase de laborator sau conducte. Transferurile de caldura dintre rezistenta tip colier si piesa care urmeaza sa fie incalzita se face prin conductie.

Acest tip de incalzire se recomanda la cele de putere mica.Sunt si rezistente electrice tip colier de dimensiuni foarte mare la care incalzirea este combinata prin radiatie in infrarosu si prin conductie. Dar acest tip de incalzire ramane valiabil doar unde este nevoie de puteri ridicate.

Rezistente tip banda din alama sunt montate cu suuces pe conducte, tevi sau trasee ele pot incalzi atat solidul cat si lichidul sau gazul din interiorul acestuia.

Rezistenta sublimator acid oxalic D50XL50mm 390Wati.

Scurta descriere, dimensiuni:

Diametru interior de la 50 pana la 51 mm in functie de strangere;
Puterea (W):390
Latimea, grosimea sau inaltimea (mm):50
Lungimea. cablului (mm):500

Este un produs standardizat fabricat in Franta la scara larga dupa cea mai noua tehnologie mondiala disponibila la ora actuala si este prezenta in stoc Tehnocom Liv cu livrare imediata prin curier rapid.

Rezistente de alama pentru incalzire duze sau pahare Incarcarea maxima pe corpul rezistentei electrice este de 6,5 w/cm iar temperatura 340 C, in functie de conditiile de exploatare.

Profilul si corpul acestuia este din alama cu capetele indoite la 45 grade. Tehnologia ofera a rezistenta impermeabila la apa ce se incadreaza in clasa IUP41. Conectorili de alimentare cu energie electrica nu pot fi incadrati in aceeasi clasa. Izolatie electrica din mica se realizeaza cu roca de mica.

Alimentarea cu energie electrica se face prin cablu electric multiconductor din cupru-nichel + impamantare si cu izolatie exterioara impletita din fibra de sticla siliconata plus tresa metalica galvanizata.

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-colier-la-duze/rezistente-demicolier-banda-pentru-extrudere-tipuri/rezistenta-electrica-tip-banda-din-mica-standard-stoc/rezistente-electrice-banda-incalzire-duze/rezistenta-duza-d-50-mm/ Va putem oferi sarma sau banda pentru fabricat rezistente electrice industriale.

Urmatorul site prezinta o gama variata din produsele ofertate de firma noastra:  http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/s%C3%A2rma-resistohm-kanthal-nichelina/nichel-crom-nikrothal/sarma-nichelina-resistohm-nikrothal-52/page-1/ Puteti descarca PDF-ul de mai jos si gasiti inclusiv detalii de montaj.
Din Gura in Gura