Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampi infrarosii Toshiba 235V 2000W 280BFU3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lampi infrarosii Toshiba 235V 2000W 280BFU3

Lampi infrarosii Toshiba 235V 2000W 280BFU3 incalzesc obiectele imediat fara intra in contact cu acestea, sunt inodore, insipide, au de mare putere energetica si viata lunga. Noul emitator Parys GOLD TOSHIBA este proiectat pentru aplicarea de incalzire a spatiului, in locuri de cult si restaurante sau cafenele sau in locuri unde culoarea emisa constituie un subiect sensibil. Noul emitator Parys GOLD Heat TOSHIBA rezolva toate problemele in astfel de locuri sau incaperi iar datorita startului auriu da o nota de eleganta si de lux

Detalii tehnice pentru Lampi infrarosii Toshiba 235V 2000W 280BFU3

Wati:2000
Volti:230-240
Tub: manta
Conexiune terminal:Tip: id
Lungime fir (WL):
-Lungime totala: 354
Lungime de fixare (FL): 346
Lungimea de incalzire (CL): 280

Tipuri de prindere:

[caption id="" align="aligncenter" width="422"] Lampa infrarosu incalzire terasa marca Toshiba distribuita in exclusivitate de Tehnocom Liv Focsani[/caption]

Oferta noastra este foarte variata si include, Radiator de incalzire cu infrarosu, Lampi infrarosii cu lungime de unda scurta.

Rezistente infrarosu in tub de sticla, Lampa cuart infrarosu cu unda scurta si Lampi infrarosii cu unde medii Toshiba.

Rezistente in infrarosu incalzire terase tip JHA,JHB si JHL, Lampa infrarosu halogen, Lampi infrarosii din ceramica si Rezistente in infrarosu industriale.

Lumina emisa de Parys GOLD seamana cu apus de soare, care permite aceste locuri sa fie incalzite in mod natural.

Din acest motiv prezinta avantajul ca nu schimba sau modifica compozitia chimica a obiectelor din plastic (PET, plexiglas, sticla), nu distrug vitaminele sau proteinele la alimente (legume, fructe, carne,miere, lapte,etc) datorita faptului ca sunt naturale pentru ca radiatiile lor sunt identice cu energia solara si nu sunt daunatoare pentru mediul inconjurator sau obiectele care urmeaza a fi incalzite deoarece nu polueaza aerul si nu consuma oxigenul din incapere, nu fac zgomot, nu emana miros, nu contamineaza lichidele (apa minerala, suc, bere, vin, lapte, etc).

In concluzie ele furnizarea o caldura blanda si benefica oamenilor intr-un "decor" elegant.

Va mai putem oferi produsele de la link-ul urmator:https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-cu-infrarosu-lampa-infrarosu-tipuri/lampa-infrarosu-cu-unda-scurta-toshiba/lampa-infrarosu-tip-jhc-suflare-pet/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online.

Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte.

Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online !

RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant !

Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura