Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fir rezistiv D1.6mm Kanthal A1 Resistohm145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Fir rezistiv D1.6mm Kanthal A1 Resistohm145

Rezistivitatea = 1,44 mm/m
Rezistenta = 0,72 /m
Greutatea = 14,5093 g/m sau 68,92 m/Kg
Temp max de lucru 1 300 C
Aliaj CrAlFe - (23/6/restul)%

Sarma rezistiva Kanthal A-1 este un aliaj feritic compus din trei elemente fier crom si aluminiu (CrAlFe) . Aliajul feritic este pentru intrebuintare pentru temperaturi de pana la 1400 C (2550 x F).

Aliaj de Kanthala A1 si Resistohm 145 este caracterizat cu o mare rezistenta la ardere si rezistenta foarte buna la oxidare. Cele mai frecvente aplicatii la Resistohm 145 sunt rezistente electrice de incalzire cuptoare .

Din acest motiv aliajul de Kanthal si Resistohm 145 se recomanda acolo unde rezistente electrice conventionale nu fac fata la temperaturi ridicate de peste 800 de grade. Aliajul sau sarma rezistiva este idela la cuptoarele de tratament termic. Se recomanda a se monta pe suport de ceramica.

Se utilizeaza la topirea sticlei si in industria electronica. Materialul este magnetic de pana la aproximativ 600 C (punctul Curie)

Pe site-ul nostru dedicat gasiti informatii mai multe despre acest tip de produs:

http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/resistohm-kanthal-a-mm/s%C3%A2rma-resistohm-kanthal-nichelina/crom-aluminiu-fier-kanthal/sarma-resistohm-kanthal-a-avem-stoc-233/ Program livrare sarma rotunda Gama Kanthal-Resistohm. Aliaje ce se folosesc in aplicatii industriale pentru rezistente, cuptoare electrice si pentru taieri materiale plastice https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/nichelina-kanthal-resistohm/sarma-fir-aliaj-rezistiv-nichelina-kanthal/ MODALITATE DE AMBALARE, LIVRARE SI EXPEDIERE Fir rezistiv D1.6mm Kanthal A1 Resistohm145 Sarma rezistiva de Diametrul 1.6 mm Kanthal A1 Resistohm145 se cantareste in grame vs kilograme si nu se masoara in metri liniari.

Toate ofertele noastre sunt grame vs kilograme si nu in metri liniari.

Aceste oferte contin pe lamga preturile comerciale si detalii tehnice.

ATENTIE!!!! DATELE TEHNICE APARTIN IN EXCLUSIVITATE SOCIETATII NOASTRE. COPIEREA SI DIFUZAREA PE INTERNET SAU IN ALTE SCOPURI DE ALTI DISTRIBUITORI ESTE INTERZISA PRIN LEGE SI SE PEDEPSESTE PRIN DECIZIE JUDECATOAREASCA DATA DE INSTANTA DE INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE !!!
Din Gura in Gura