Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sarma nichelina diametru 1mm Resistohm 80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Sarma nichelina Diametru 1mm Resistohm 80 mai este cunoscuta si cu denumirea de Nikrothal 80.

Se poate livra in aceeasi zi pe baza de comanda ferma prin Fan Courier.

Compozitia chimica este: Nichel in proportie de 80% si Crom in proportie de 20%.

Datorita compozitie

Sarma rezistiva Resistohm 80 echivalent NIKRTHAL 80 este considerat aliajul de cea mai buna calitate.

Mai jos gasitii detalii tehnice complete ale firului rezistiv

Diametru 1 mm brand Resistohm 80
Rezistivitatea electrica  Rezistenta electrica  Greutatea  T. max lucru
mm/m  Ohm/m  g/m  m/Kg  C
1,08  1,38  6,5548  152,56  1200

Greutatea = 6,5548 g/m sau 152,56 m/Kg

Aceste informatii sunt pur teoretice deoarece difera la fiecare lot de fabricatie in parte. Nu se pot obtine exact aceleasi dimensiuni. Ele sunt oferite pentru a veni cat mai mult in sprijinul clientilor care doresc sa comande o cantitate mai mica sau pentru cei care doresc sa isi calculeze rezistenta electrica.

Avand in comppzotie doar nichel si crom firul nichelina de Diametru 1mm Resistohm 80 NU SE DILATA !

Produsul Sarma nichelina Diametru 1mm Resistohm 80 se va cantari, comanda emisa va fi grame si nu in metri liniari. Produsul livrat se taie de pe un mosor, iar cantitatea livrata poate fi mai mare sau mica cu 10 % fata de cantitatea comandata. Pe factura va aparea cantitatea taiata nu cea comandata.

Produsele sunt made in Franta. si sunt insotite de certificat de calitate.

Detalii complete pentru acest tip de sarma gasiti la urmatorul link: http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/sarma-nichelina-resistohm-nikrothal-d-mm/s%C3%A2rma-resistohm-kanthal-nichelina/nichel-crom-nikrothal/sarma-nichelina-resistohm-nikrothal-272/ UTILIZARI Sarma Diametru 1 mm Resistohm 80 similar NIKROTHAL 80
La masina de infoliat, la taiat folie la masina de baxat, aparate pirogravat, fabricat aeroterme, reparat aeroterme, fabricat resouri, reparat plite electrice, fabricarea de radiatoare.

Pe baza de comanda putem aduce pe langa Sarma nichelina Diametru 1mm Resistohm 80 si CUPROTHAL ce se foloseste la fabricare senzorilor  de temperatura. Acesti senzori de temperatura de mai numesc si sonda PT 100 sau  sonda platina PT 1000, termorezistenta PT 100. Din CUPROTHAL, FIER CONSTANTAN se fabrica urmatorii senzori de temeperatura: termocupluri sau termocouple tip J, termocupluri sau termocuplu tip K.

O gama variata de rezistente colier, cu diferite diametre puteti gasi la urmatoarea adresa: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-colier-la-duze/
Din Gura in Gura