Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente electrice industriale diametru 20mm L100mm P600W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente electrice industriale Diametru20mm L100mm P600W , introducere.

Rezistente electrice industriale sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate, fiabilitate si performanta dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala (EN 60335-1) .

Diametru l tubului este 20mm; iar Lungimea acestuia 100mm.  

Puterea este de 600 Wati iar tensiunea de 230 de volti.

Firele electrice de alimentare au lungime de 250 mm.

Sarcina 12 (W / cm).

Acesta rezistenta electrica este un produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv.

Rezistente electrice industriale Diametru20mm L100mm P600W

Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima la aceste rezistente electrice industriale se fcae dupa un montajul anume.

Mai precis ajustarea sau asamblarea dintre cartus si alezaj trebuie sa fie facuta conform standardului H7.

H7 inseamna ca pentru un diametru exterior de 6,5 mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.015 mm pe raza. Incarcarea energetica pe corpul cartului este de maxim 50 W / cm.  

Rezistente electrice industriale Diametru20mm L100mm P600W Teaca acestui produs este din otel inoxidabil iar la extremitatea produsului se afla un cap de ceramica.

Aceasta asigura o mai buna protectie a firelor  electrice. Alimentarea la curent la produsele standrad se face cu fire electrice mono conductoare.

Materialele firelor sunt cupru cu nichel cu izolatie exterioara.

Protectia exterioare este din fibra de sticla siliconata de lung. 250 mm.

Optional se pot incorpora cu termocuplu J standard si in acest caz, firele au o lungime de 1000 mm sau pot fi echipate cu conectori si sau accesorii.

De asemenea exista si rezistente standardizate cu termocuplu J incorporat..  

Linkuri utile din recomandarile noastre !

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/cartridge-heaters-high-density-diameter-20mm/ Alt site: http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/piese-schimb-la-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/rezisten%C8%9B%C4%83-electric%C4%83-de-%C3%AEnc%C4%83lzit-tip-cartu%C8%99/rezistenta-cartus-standard-stoc/rezistenta-cartus-d-206/page-1/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online.

Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant !

Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise  cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura