Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente cartus L160mm 600W D16mm fire 250 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente cartus L160mm 600W D16mm fire250mm, introducere.

Sunt niste rezistente cartus se utilizeaza pentru schimbul de caldura.

Capacitatea acestora variaza in functie de mediul in care lucreaza, care poate fi: masa metalica, lichid sau gaz.

Printre cele mai comune aplicatii, se regasim la incalzirea:  

matritelor din industria de  prelucrarea sau de  injectare a maselor plastice
echipamente si masinilor de ambalat si termoformat
corpurilor metalice sau dispozitive de franare, placi de presa
bailor de sare minerala, aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti

Va ofertam rezistente cartus cu urmatoarele dimensiuni:  

Diametru 16 mm
Lungime 160 mm
Putere 600 W
Fir lung 250 mm
Sarcina 8 (W / cm)

Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/high-density-cartridge-heater-diameter-16mm/  Teaca acestui produs este din otel inoxidabil iar la extremitatea produsului se afla un cap de ceramica pentru o mai buna protectie a firelor  electrice Alimentarea la curent la produsele standrad se face cu fire electrice mono conductoare din cupru-nichel cu izolatie exterioara din fibra de sticla siliconata de lung. 250 mm. Mai multe informatii: http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/piese-schimb-la-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/rezisten%C8%9B%C4%83-electric%C4%83-de-%C3%AEnc%C4%83lzit-tip-cartu%C8%99/rezistenta-cartus-standard-stoc/rezistenta-cartus-d-mm-198/page-1/ Optional se pot incorpora cu termocuplu J standard si in acest caz, firele au o lungime de 1000 mm sau pot fi echipate cu conectori si sau accesorii.

De asemenea exista si rezistente standardizate cu termocuplu J incorporat. Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! TEHNOCOM LIV STOC de Rezistente cartus L160mm 600W D16mm fire250mm - CUPLAJE ELASTICE BOLTURI SI ELEMENTE ELASTICE Aceste cuplaje elastice bolturi si elemente elastice sunt destinate cuplarii arborilor.

Arborii pot fi coaxiali cu capete cilindrice sau cu capete conice lungi cu filet interior. Cuplajele elastice se executa in doua variante: varianta N, normala si varianta B, cu bucse distantiere. Varianta N se executa in marimile 1-22, iar var. B in marimile 5-16.

Varianta B este destinata utilizarii in lanturile cinematice in care, in vecinatatea cuplajului, se afla o transmisie.

La transmisia prin curele, are avantajul ca permite schimbarea curelei. Aceasta se intampla datorita spatiul liber creat intre suprafetele frontale ale semicuplelor la demontarea bolturilor si bucselor elastice distantiere de la cuplaj.

Cuplajele elastice cu bolturi au rolul de a transmite cuplul motor de la masina antrenoare la masina antrenat si pot fi DINTATE de TIP CDD sau DUBLU DINTATE TIP CDD. Cuplaje elastice cu bolturi ofertate respecta(STAS 5982/6-81)
Din Gura in Gura