Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuptoare uscare cu infrarosu rezistente ceramice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cuptoare uscare cu infrarosu rezistente ceramice, introducere.

Dupa cum sugereaza si numele, cuptoarele industriale cu uscare in infrarosu sunt proiectate pentru a indeparta umezeala.

In egala masura este folosit pentru evaporarea apei sau altor fluide din orice material sau obiect. In functie de procesul ales si de nevoile de productie, sistem de incalzire cu infrarosu personalizat.

TEHNOCOM LIV poate satisface fiecare cerere de uscare,deshidratare,etc. Indiferent daca este vorba de un cuptor independent sau de un sistem de incalzire cu mai multe zone.

Cand ai nevoie de o eficienta de uscare optimizata, inginerii nostri cu caldura in infrarosu ne puteti contacta.

Specialistii nostri pot planifica sau proiecta contracost solutia de incalzire.

Configurarea si constructia de solutii de incalzire se face la fata locului deoarece e nevoie de precizie si control.

Cuptoare de deshidratare cu rezistente ceramice in infrarosu Conducand dezvoltarea avansata a tehnologiei de incalzire in infrarosu, TEHNOCOM LIV este singurul furnizor national de solutii de incalzire cuptoare industriale de uscare cu infrarosu.

Potrivit pentru o gama larga de procese si necesitati de productie, fiecare sistem este construit la comanda.

Configurarea se face conform specificatiilor individuale si foloseste propriile rezistente ceramice in infrarosu si lampi de incalzire cu infrarosu standard din industrie pentru a satisface fiecare cerere de uscare si intarire.

Indiferent daca este un cuptor de uscare cu infrarosu independent sau un sistem de incalzire cu mai multe zone pentru o eficienta optima de uscare, inginerii termici cu infrarosu Ceramicx pot planifica, proiecta, configura si construi o solutie de incalzire care sa va ofere precizie si control de precizie.

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/emitatoare-ceramice-cu-infrarosii/ http://www.tehnocomliv.ro/rez_electrice_solide.php
Din Gura in Gura