Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta - patron D6.5XL60mm 175 wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta tip patron D6.5XL60mm 175 wati

Caracteristici, descriere tehnica

Aceste rezistente electrice tip cartus sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate, fiabilitate si performanta dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala (EN 60335-1).

ATENTIE ! Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul sau ajustarea dintre cartus si alezaj trebuie sa fie facuta conform H7.

Acest fapt inseamna ca pentru un diametru exterior de 6,5 mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.015 mm pe raza..

Incarcarea energetica pe corpul cartului este de maxim 50 W / cm

Teaca acestui produs este din otel inoxidabil iar la extremitatea produsului se afla un cap de ceramica pentru o mai buna protectie a firelor  electrice.

Alimentarea la curent la produsele standrad se face cu fire electrice mono conductoare din cupru-nichel cu izolatie exterioara din fibra de sticla siliconata de lung. 250 mm.

Diametru mm:6.5
Lungime mm: 60
Putere W: 175
Fir lung mm:250
Sarcina (W / cm):18

Produs standard nedisponibil in stoc

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/ https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/piese-schimb-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/sonda-termorezistente-pt-termorezistenta-pt/termocupluri-termocuple-tip-j-186/page-1/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/rezistenta-tubulara-diametru-6-5-mm/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/rezistenta-tubulara-diametru-6-5-mm/rezistenta-tubulara-tip-cartus-diam6-5xl60mm/ http://www.tehnocomliv.ro/proiecte.php Produsele sunt made in Franta si sunt insotite de certificat de calitate si garantie*.

Preturile nu includ TVA si sunt exprimate in Lei

Conditii de plata: cu OP in avans, ramburs la livrare.

Dupa o perioada mai lunga de schimburi comerciale acestea se pot negocia.

Societatea noastra stabileste conditiile de plata functie de :

- istoricul comercial dintre cele 2 societati
- celebritatea clientul
- valoarea facturii

Termen de livrare: cnf. observatii

Conditii de livrare: franco depozit furnizor, la cerere prin curier rapid cu plata la destinatar

Valabilitate oferta: 60 zile
Din Gura in Gura