Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cartus incalzire vitrina calda cu doua nivele

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Incalzire Vitrina calda cu doua nivele, introducere. Oferim piese de schimb sau lampa incalzire pentru vitrine calde. Lampa cu infrarosu tip JHDS cu dubla protectie este pe stoc si va putem livra in aceeasi zi cu comanda dumneavoastra. Preparatele fast food sunt salvarea noastra intr-o zi aglomerata, cu timp redus pentru a gati alimentele acasa. Lanturile de restaurante de acest tip si-au diversificat gama de produse pentru a raspunde cerintelor tuturor categoriilor de clienti. O vitrina fast food moderna, care sa poata asigura conditiile impuse pentru mentinerea temperaturii in zona de prezentare-vanzare a produselor, este varianta ideala pentru  atragerea clientilor si obisnuirea lor cu diversitatea oferita. Tehnic vorbind, vitrinele frigorifice pentru fast food racesc prin ventilatie, mentinand o temperatura de lucru cuprinsa intre 2 - 6 C.

Unele modele sunt prevazute cu unitate pentru autoservire, facilitand procesul de cumparare-achitare a produselor selectate. Spatiul de amplasare si destinatia utilizarii determina lungimea de vitrina fast-food frigorifica. Incalzire Vitrina calda cu doua nivele cu lampa infrarosu model JHDS - avantaje:  Durata de viata lunga: cca. 5000 de ore in medie.
Viteza mare de pornire: maxim o secunda de la aprindere.
Randament si eficienta ridicata: mai mult de 85% din putere este transformata in eficienta termica sau energetica
Densitatea de putere ridicata: pana la 110 W / cm
Controlabilitatea mare si mentenanta usoara: nu necesita impamantare, circuite noi sau speciale sunt usor de fixat
Protectie la anti-imprastiere impotriva bucatilor de cuart prin spargerea accidentala a incalzitorului in interior.
Protectie la atacurile chimice si o buna performanta si fiabilitate.
Protrectie la socul termic neasteptat, cum ar fi a stropitul cu apa, ulei sau alimente.
Tipul JHDS utilizat in bucatarie marca TOSHIBA sunt cele mai potrivite atat pentru incalzire, cat si pentru afisare in exploatarea serviciului de catering.
Aceste vitrine pentru pastrarea alimentelor calde au nevoie de reparatii si de inlocuirea pieselor componente. Una din aceste piese este si lampa cu infrarosu TOSHIBA pe care o gasiti la noi pe site la urmatoul link: https://www.rezistenteelectrice.ro/lampa-infrarosu-catering-jhds-500w-240v-160-vjh Etansare Mecanica Pompa Apa https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/
Din Gura in Gura