Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampi ultraviolete suflare PET Krones 3000W 400V 280BH

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lampi ultraviolete suflare PET Krones 3000W 400V 280BH Lampi ultraviolete suflare PET Krones 3000W 400V 280BH, introducere, desrcriere.

Aceste repere tehnice sunt niste rezistente electrice in infrarosu de fapt. Popular oamenii le mai zic cu ultraviolete dar ele se folosesc la cuptoare. Sunt montate intr-ul tunel la pre-incalzirea preformelor ori suflarea sticlelor PET la masinile Krones.

Atentie deci nu sunt pentru sterilizat. Mai pot fi folosite si in procesul de fabricatie  pentru oxidarea semiconductorilor si in termoformarea, inmuierea sau topirea materialelor si a maselor plastice, a cauciucului, a plexiglasului, etc.

Rezistentele electrice TOSHIBA sau lampile de incalzire in infrarosu cu halogen se potrivesc pentru numeroase tipuri de procese industriale, cu beneficii instantanee. Lampi ultraviolete suflare PET Krones JHC 3.000W 400V 280 BH.

incalzesc obiectele imediat fara a intra in contact cu acestea, sunt inodore, insipide, au o mare putere energetica si viata lunga.Nu sunt daunatoare pentru mediul inconjurator sau obiectele care urmeaza a fi incalzite deoarece nu polueaza aerul, nu fac zgomot, nu emana miros, nu contamineaza lichidele (apa minerala, suc, bere, vin, lapte, etc).

Caracteristici, Avantaje Lampi ultraviolete suflare PET Krones 3000W 400V 280BH  

Durata de viata lunga: cca. 5000 de ore in medie.
Randament si eficienta ridicata: mai mult de 85% din putere este transformata in eficienta termica sau energetica.
Viteza mare de pornire: maxim o secunda de la aprindere
Lampa infrarosu Halogen EM-1432

Detalii tehnice: JHC 400V 3.000W
Tip conexiune: 280 BH
Cod Lampa infrarosu TOSHIBA: 5JHC239
Cod Echivalent Lampa infrarosu Philips:14144Z/98

Alte linkuri utile din recomandarile noastre !

Pentru SOLUTII COMPLETE DE INCALZIT aer prin convecti, radiatie si fluide + corpuri solide prin conductie accesati butonul de Home: https://www.rezistenteelectrice.ro/   Pentru CATEGORIA principala sau oferta completa de la acest produs accesati linkul urmator: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/  Pentru produse similare din aceeasi Subcategorie accesati linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-cu-infrarosu-lampa-infrarosu-tipuri/lampa-infrarosu-cu-unda-scurta-toshiba/lampa-infrarosu-tip-jhc-suflare-pet/ Pentru SOLUTII COMPLETE Mecanice de etansare, PIESE de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE si POMPE,  ARCURI SI RESORTURI INDUSTRIALE,  TRANSMISII INDUSTRIALE: curele, lanturi,  roti, articulatii, intinzatoare sau Prezentare Tehnocom Liv ( a-II-a Parte ) accesati linkul de mai jos : https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte.

Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant !

Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem).
Din Gura in Gura