Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente electrice tub metalic D20mmXL200mm 800Wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente electrice tub metalic D20mmXL200mm 800Wati,
Dimensiuni, scurta descriere,
PROGRAM LIVRARE
Diametru teca 20 mm,
Lungime tub 200 mm,
Putere 800 W, U 230 V
Fir lung 250 mm; Sarcina 7 (W / cm)

Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv Tehnicile de la fabricatia incalzitorului tip cartus  Ele reduc costul total al incalzirii procesului cu o medie de 40% deoarece sunt foarte specializate. Comparatia a fost facuta cu alte rezistente electrice incalzitoare traditionale executate prin metoda clasica. Rezistente tip tub sau cartus utilizeaza un design unic cu invelis care permite acesteia sa se extinda daca se foloseste o pasta de montaj. Solutia este din cupru argintat si maximizeaza transferul de caldura. Contactul dintre cele 2 suprafete este 100% cu peretele alezajului. Un transfer mai bun de caldura inseamna ca se consuma mai putina energie. Pudra rezultata dupa incalzire ajuta la o mentinere mai buna a temperaturii setate. Efectul direct se vad in costurile de operare si mentenanta.

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistenta-electrica-incalzire-cartus-tipuri/tip-cartus-standard/cartridge-heaters-high-density-diameter-20mm/ Maximizeaza transferul de caldura, reduce costurile de intretinere cu Rezistente electrice tub metalic D20mmXL200mm 800Wati

Cumparand rezistente electrice tip cartus de la TEHNOCOM LIV veti avea o durata de viata semnificativ mai lunga a incalzitorului. Rezistente tip tub de Maxi Flex watt functioneaza mai eficient si consuma mai putina energie electrica. Durata de viata va fi de pana la 5 ori mai mare. decat incalzitoarele cartus de slaba calitate fabricate de alti producatori. Rezistente electrice de incalzire tip cartus D20x200mm sunt importate din Franta. La fabricare lor s-a folosit cea mai inalta tehnologie si materie prima de cea mai buna calitate. Astfel s-a atins cel mai inalt standard de fiabilitate si performanta existenta la ora actuala (EN 60335-1).  Utilizari Rezistente electrice tub metalic D20mmXL200mm 800Wati Incarcarea energetica pe corpul cartusului este de maxim 50 W / cm.

Teaca acestui produs este din otel inoxidabil. La capat se afla un corp din ceramica pentru o mai buna protectie a firelor electrice. Alimentarea la curent la produsele standard se face cu fire electrice monoconductoare din cupru-nichel. Ele sunt izolate la exterior cu fibra de sticla siliconata. Lungimea conductorului nu va depasi 250 mm decat la comenzi speciale. Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul sau ajustarea dintre Rezistente electrice tub metalic D20mmXL200mm 800Wati si alezaj trebuie sa fie facuta pasta de montaj dupa nprma H7. Acest fapt inseamna ca pentru un diametru exterior de 20 mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.021 mm pe raza. Tendinte ale Rezistentelor electrice tubulare In prezenta se lucreaza la constructia unui cartus incalzitor care sa elimina miezurile ceramice care se gasesc in mod obisnuit in incalzitoarele conventionale cu cartus. Partenerul nostru vrea sa dezvolte tehnici de fabricatie extrem de specializate pentru a compacta oxidul de magneziu de inalta calitate pana la densitatea maxima in jurul sarmei de nichelina a incalzitorului. Acest fapt va permite cresterea dielectrica a rezistente si transferul de caldura rezultand o durata de viata semnificativ mai lunga a incalzitorului. Timp de oprire mai mic pentru inlocuirea incalzitorului si costuri mai mici de intretinere. Incalzitoarele Watt Flex se contracta atunci cand sunt scoase de sub tensiune, eliminand confiscarea forajului si nevoia de foraje scumpe.

Link extern: http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/piese-schimb-la-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/rezisten%C8%9B%C4%83-electric%C4%83-de-%C3%AEnc%C4%83lzit-tip-cartu%C8%99/rezistenta-cartus-standard-stoc/rezistenta-cartus-d-206/page-1/
Din Gura in Gura