Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente boiler 4000W 970mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente boiler de vanzare 4000W 970mm , introducere si descriere. Rezistenta electrica se foloseste ca sursa pentru incalzit apa intr-un boiler sau puffer, etc. Date tehnice, Rezistenta electrica incalzire bazine, recipiente. Rezistenta electrica fierbator este disponibila in 3 variante de echipare:  cu termostat mecanic de siguranta monofazat reglabil si cutie de protectie IP55
fara termostat mecanic de securitate dar cu cutie protectoare IP55 pentru mediu umed
fara termostat mecanic de siguranta dar carcasa de protectie din aluminiu de tip IP40 rezistenta doar la praf.
Avantaje Rezistente boiler de vanzare 4000W 970mm. Ofera randament energetic foarte bun comparativ cu consumul produs si este termostata Puterea electrica instalata si Performanta energetica (Wati): 4000. Termostat mecanic cu Interval de setare grade celsius: -50 Celsius +300Celsius ( 5 Celsius).

Conexiune electrice de alimentare: borne filetate pentru retea monofazata 230V. Filet de strangere: tip Gaz de Un tol si un sfert. Dimensiuni lungime plonjoare potcoava: 970 mm. Lungimea de strangere a filetului: 12 mm ( 2 mm). Diametru de metal al tubuluii 8mm (d).

Rezistentele electrice tip "U'' de 4000W, 8mm x L970mm sunt utilizate la boilere, centralele electrice, puffere, etc. Metal tubulatura rezistenta electrica: otel INCOLOY 800. Rezistentele electrice care sunt la vanzare pentru boilere la 4000 Wati si 970 mm lungine sunt produse standard.

Rezistentele electrice care sunt la vanzare pentru boilere la 4000 Wati si 970 mm lungine sunt disponibile in stoc Tehnocom Liv. Codul de comanda interna: GA4 MX04000.

Pe site-ul nostru mai gasiti si alte tipuri de rezistente electrice tip cartus, rezistente electrice colier, rezistente electrice cu infrarosu, asa cum puteti vedea in link-ul urmator: https://www.rezistenteelectrice.ro/ Distribuim si fabricam si o gama larga de snururi de etansare, presetupe mecanice pompe, elemente elastice, snur etansare cauciuc. Oferta noastra o gasiti la urmatoarea adresa: Tehnocom Liv Magazin de Etansari mecanice pompe apa
Din Gura in Gura