Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termocupla cu baioneta J M12X1.5 D6XL15mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Termocupla cu baioneta J M12X1.5 D6XL15mm , introducere.

Este un senzor electric protejat in teaca de inox si racordare electrica prin conductori electrici imbracati cu fibra de sticla. Descriere Senzor electrice tip termocuplu Tip, J, cu filet metric pentru determinarea temperaturii pe baza efectului Seebeck prin diferente de potential electric pe baza unei diferente de potential termic. Senzor TCJ in forma tub, cilindru si Element incalzitor electric cu convectie termica,

Informatii tehnice Diametru tub Sonda termocuplu tip J:  6mm Senzori de temperatura J - termocuple Lungime bulb inox: 15mm Termocuple de tip J ( Fe-Ct cu 2 fire electrice de lungime: 2 metri liniari Izolatie, material fire electrice: TEX-TEXS-SCH TEX-TEX conductori electrici flexibili izolati la exterior cu fibra de sticla SCH protejati suplimentari cu arnatura de cupru cositorit Temperatura maxima recomandata de operare a cablului electric: 400 Celsius

Descriere baioneta prindere ternocuplu: M12X1.5mm adica filet Metric 12 cu pas de 1.5 Termocuplele J importate respecta Norma IEC 584-2 (CLASS 2) Temperatura de automatizare: - 200C/+750C Tip sudura de jonctiune: U GIUNTO CALDO ISOLATO Alte LUNGIMI : 1MT, 1.5MT, 2MT, 2.5MT, 3MT, 4MT, 5 MT doar la cererea clientului Produsul Termocuplu TCJ cu baioneta J M12X1.5mm 6X15mm este disponibil in stoc.

TEHNOCOM LIV Focsani Vrancea Romania. TEHNOCOM LIV Focsani Vrancea Romania  este din 2005 ALEGEREA PERFECTA IN ELECTRICE si MECANICE INDUSTRIALE !! TEHNOCOM LIV este prezenta pe piata de ELECTRICE si MECANICE INDUSTRIALE inca din 2005 !! !

Va asteptam la sediul nostru din Focsani Vrancea Romania. unde avem Depozit si Magazin. TEHNOCOM LIV Focsani Vrancea Romania produce la comanda o gama larga de rezistente electrice de incalzire: in tuburi metalice, pe suport de termomicanita, pe suporturi ceramice etc. Rezistentele electrice de incalzire se pot realiza in tuburi metalice (cupru si inox) sau ceramice cu izolatie minerala sau ceramica. Pentru realizarea rezistentei electrice folosim aliaj rezistiv de tip Nikrothal 80 sau Resistohm 80.
Din Gura in Gura