Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente pentru centrala electrica Protherm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente pentru centrala electrica Protherm avem in stoc si va putem livra imediat. Va putem si produce rezistente la dimensiunile dorite.

Pe site-ul nostru gasiti diferite tipuri de rezistente:

Rezistente electrice tip cartus. Aceste rezistente electrice tip cartus sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate. Sunt fiabile, performante si sunt obtinute dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala. Alimentarea la curent la produsele standrad se face cu fire electrice mono conductoare din cupru-nichel cu izolatie exterioara din fibra de sticla siliconata de lung. 250 mm

Rezistente tip colier sau tip banda sunt elemente de diferite diametre si inaltimi, pentru mentinerea si incalzirea temperaturii pieselor cilindrice.

Transferul de caldura dintre colier si partea sau piesa care urmeaza sa fie incalzita este  prin conductie. Pentru cele de putere ridicata transferul de caldura se face prin radiatie. Daca sunt montate pe conducte, tevi sau trasee ele pot incalzi atat solidul cat si lichidul sau gazul din interiorul acestuia.

Rezistente infrarosu. Ele sunt niste surse de caldura puternice, alcatuite dintr-un filament ce contine un fir spiralat din tungsten. El este incorporat in tub de inalta puritate din sticla de cuart si umplut cu gaz cu halogen. Ciclul halogen asigura o eficienta in infrarosu constanta pe toata durata de viata si impedica tubul de sticla sa se  innegreasca.

Rezistente pentru centrala electrica Protherm este formata din 3 elementi.

Firma noastra distribuie si Etansari mecanice, Kit reparatie pompa ALFA LAVAL, Etansare pompa FRISTAM, Garnitura mecanica: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/
Din Gura in Gura