Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Banda nichelina Resistohm 2x0.4mm lipire ambalare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Banda Nichelina Resistohm 2x0.4mm lipire ambalare Banda Nichelina Resistohm 2x0.4mm lipire ambalare descriere. Banda Nichelina Resistohm 2x0.4mm folosita la masini de lipit si ambalat. Banda Nichelina Resistohm 2x0.4mm lipeste si topeste foarte bine materialele plastice. Este ideala la masini de ambalta produse de orice fel. Produsele noastre sunt importate din Uniunea Europeana si sunt insotite de certificat de calitate.

Detalii tehnice mai multe gasiti in urmatorul tabel:
Rezistivitatea  Rezistenta  Greutatea  Temp max de lucru  Compozitie
1,08 mm/m  1,4 /m  5,244 g/m  190,7 m/Kg  1 280C  Aliaj NiCr (80/20)%
Banda Nichelina Resistohm 2x0.4mm lipire ambalare  cu latime 2 mm si grosime 0.4mm Avem pe stoc o gama larga de tipodimensiuni  pentru utilizarea ca rezistenta electrica sau  aplicatii de lipit si ambalat. Standard gama de dimensiuni incepe de la grosime 0.10 mm si se termina la 3.5 mm adica 0.0039 la 0.1378 inch. Pe comanda speciala se pot oferi si alte grosimi dar creste considerabil cantitatea comandata. In ceea ce priveste latimea aceasta poate varia de la 1 la  195 mm  sau 0.157 - 7.68 inch. Platbanda este fabricata in mod curent si ambalata si livrata in stare laminata la rece pe mosoare daca produsul are diemensiuni mici si la colaci daca aceasta este de dimensiuni mari sau speciale.

Utilizari si informatii speciale Banda Nichelina Resistohm 2x0.4mm lipit ambalat Materialul Resistohm 80 este un otel austenitic din nichel crom aliaj pentru utilizare la temperaturi de pana la 1200 C (2190  F).

Aliaj se compune din 80 % nichel si 20 % crom. Principala proprietate a materialului este rezistenta ridicata la oxidare. O alta catacteristica a aliajului este ductilitate foarte buna data de procentul mare de nichel. Un alt avantaj este ca dupa sau in timpul exploatarii sudabilitate in arc electric este foarte buna. Dintre cele mai dese aplicatii amintim incalzirea electrica a aparatele electrocasnice, de laborator sau in industrie. Aplte aplicatii frecvent intalnite dar la sarma sunt: fiare si masini de calcat, termoplonjoare sau fiebatoare apa, matrite din plastic laminat, ciocane de lipit, elemente tubulare sau rezistente tip cartus. Datorita proprietatilor foarte bune de aderenta ale suprafetei de oxid Resistohm 80 ofera servicii de viata superioara fata de alte aliaje competitive.

Informatii mai multe despre acest tip de produs gasiti tot intr-un site al nostru  la urmatoarea adresa:  http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/platbanda-nichelina-sau-resistohm-x-mm/band%C4%83-resistohm-kanthal-nichelina/platband%C4%83-rezistiv%C4%83-cu-profil-plat/nichel-crom-nikrothal/banda-nichelina-resistohm-nikrothal-stoc-127/ Program livrare sarma si banda de nichelina si kanthal https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/nichelina-kanthal-resistohm/
Din Gura in Gura