Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cablu electric de alimentare Cupru 6mm2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cablu electric de alimentare Cupru 6mm, scurta descriere. Este un fir electric deoarece este alcatuit dintr-un singur conductor. Se mai poate spune si ca este un cablu eletric monoconductor. Miezul este fabricat din cupru isr la exterior este izolat cu impletita din fibra de sticla siliconata. Fir electric scurta descriere sau date tehnice:

Fir electric de alimentare rezistente electrice tip cartus
Sectiunea exprimata in (mm): 6
Diametrul al izolatie exterioare masurat in (mm): 4.6
Culoare izolatie: rosu aprins
Produs: standard disponibil in stoc TEHNOOCM LIV
Temperatura de lucru (in ciclu continuu): - 60C / +280C.
Temperatura de maxima : 350C.
Tensiunea de utilizare: 300/500V.
Tensiunea de ardere: 2000 V
Este un tip de cablu care este utilizat in mod obisnuit la alimentarea rezistentelor electrice industriale, Deoarece este rezistent la temperatuta si tensiune mare este ideal la prelungirea sau fabricare rezistentelor electrice tip, rezistentelor electrice de incalzire duze,etc. Acest fir electric este simplu de utilizat si foarte bine izolat. Suplimentar va putem oferi si domino ceramic cu doi poli sau dominou cu 3 poli.

Meseriasii sau electricienii ii mai spus si rigleta.

Mai multe detalii despre acest produs in linkul urmator : http://www.tehnocomliv.ro/accesorii_electr.php ;

Cablurile cu mai multe conductoare sau cu mai multe nuclee au mai mult de un conductor. Fiecare fir este izolat individual iar in  plus se adauga la fiecare in parte cate un strat protector pentru o siguranta mai buna. https://www.rezistenteelectrice.ro/ Cablu electric de alimentare Cupru 6mm,Tipuri de cabluri Electrice clasificare dupa inima conductorului  Cordul conductorului este fabricat din cupru: Temp. de lucru in regim continua este de Cupru:150C,Conductivitate termica (W.m.K)  = 393C.
Miezului firului electrice este confectionat din Cupru nichelat:Temperatura de functionare 24H din 24H la Cupru nichelat: 300Celsius , si cond. termica W.m.K) 393C.
Inima cablului electric are compozitia chimica din nichel:T. utilizare continua (C) Nichel: 600C, iar C.T. (W.m.K) = 92C.
Cablu cu sectiunea metalica din otel inoxidabil 304: Temperatura de utilizare continua ( C) Otel inoxidabil AISI 304 = 600C, Conductiv. termica-W.m.K= 75C.
Din Gura in Gura