Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Conductor electric din cupru sectiune 1mm2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Conductor electric din cupru sectiune 1mm si cabluri electrice cu izolatie exterioara din fibra sticla si varnis siliconat. Introducere: este un fir electric protejat la exterior cu fie din fibra de sticla impregante cu cauciuc silicona. Altfel spus este un cablu electric monoconductor cu cordul din cupru si imbracat pe exterior cu mantaua tesuta din fibra de sticla siliconata.

Date tehnice detaliate:

Conductor electric din cupru sectiune 1mm
Sectiunea cablu electric monofilar exprimata in (mm): 1
izolatie exterioara masurata in (mm): 2.5
Culoarea varnisului ce imbraca conductorul electric: rosie
Cablul electric este un produs standard disponibil in stoc TEHNOOCM LIV
Alte detalii TEHNICE suplimentare
Temperatura de lucru (in ciclu continuu): - 60C / +280 Celsius
Temperatura de maxima : 350 Celsius
Tensiunea de utilizare: 300/500 Volti.
Tensiunea de ardere: 2000 Volti.
https://www.rezistenteelectrice.ro/cablu-electric-de-alimentare-din-nichel/ http://www.tehnocomliv.ro/cabluri_fire.php http://www.tehnocomliv.ro/fire_electrice.php Descriere scurta: Cablu electric etans rezistent la apa format dintr-un singur conductor electric din cupru cu izolatie exterioara din fibra de sticla siliconata. Diferente tehnice fire electrice cupru, cupru nichel,nichel si INOX 304  Natura miezului de cupru: Temperatura de utilizare continua ( C) Cupru:150 C, Conductivitate termica (W.m.K) 393 C.
Natura miezului Cupru nichelat:Temperatura de functionare continua (C) Cupru nichelat: 300C, Conductivitate termica (W.m.K) 393C.
Natura miezului nichel:Temperatura de utilizare continua (C) Nichel: 600 C,Conductivitate termica (W.m.K) 92C.
Natura miezului din otel inoxidabil 304: Temperatura de utilizare continua ( C) Otel inoxidabil 304: 600 C, Conductivitate termica (W.m.K) 75 C.
Recomandari tehnice cabluri electrice cupru, cupru nichel,nichel si INOX 304, Conductor electric din cupru sectiune 1mm
Temperatura de lucru corespunde cresterii maxime a temperaturii rezistate de metal.

Aceasta incalzire este produsa in special prin trecerea curentului, instalarea cablului (cabluri grupate sau nu), precum si a mediului inconjurator. Conductivitatea termica este capacitatea metalului de a conduce caldura. Cu toate acestea, pentru a evita imbatranirea prematura a firului (sau cablului), acesta nu trebuie expus la temperatura. Acest tabel nu ia in considerare temperatura maxima rezistata prin protectia izolatoare a cablului. In descrierile firelor si cablurilor, de mai jos, temperatura maxima rezistata de izolatie se numeste temperatura de functionare.

Utilizarea unui cablu depinde de caracteristicile sale intrinseci, de conexiunea sa, de instalarea si de conexiunea sa mediu inconjurator. Consultati standardul NFC 15-100 pentru a determina tipul de fir si sectiunea adecvata pentru instalarea dvs. Important: Cand un cablu sau o sarma, prevazuta cu o impletitura metalica, furnizeaza o rezistenta electrica sau un dispozitiv electric, este esential sa conectati panglica la pamant.
Din Gura in Gura