Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa infrarosu Toshiba incalzire terasa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Tehnocom Liv Srl Focsani Vrancea importa si distribuie
Lampa infrarosu Toshiba incalzire terasa la cel mai mic pret din tata,
Vindem Lampa infrarosu TOSHIBA incalzire terasa. Aceasta este o sursa de caldura puternica. Este formata dintr-un filament arc spiralat obtinut dintr-un din tungsten. Acesta a fost incorporat in tub de cuart de inalta puritate umplut ulterior cu gaz cu halogen. Gazul halogen din interior asigura o eficienta in infrarosu constanta pe toata durata de viata.

Lumina emisa de Parys GOLD seamana cu apus de soare, care permite aceste locuri sa fie incalzite in mod natural. Furnizeaza o caldura blanda si benefica oamenilor intr-un "decor" elegant.
CARACTERISTICI, AVANTAJE TUBURI INFRAROSII INCALZIRE TERASA  Durata de viata lunga: cca. 5000 de ore in medie.
Controlabilitatea de mare si mentenanta usoara: nu necesita impamantare, circuite noi sau speciale sunt usor de fixat.
Rezistenta la temperaturi ridicate (850 C, pe tub).
Sunt invelite intr-un strat de aur de lux iar din acest motiv exista risc scazut de orbire iar culoarea emisa este un portocaliu neutru.
Sunt rezistente la stropirii slabe (cum ar fi ploaia).
Nu provoaca curenti de aer deoarece caldura produsa este o radiatie in infrarosu
Sunt doua versiuni disponibile: prima simpla cu singur tub si a doua cu o manta suplimentara de protectie ce imbraca primul tub.
Caldura instantanee este nevoie de doar o secunda pentru a activa / dezactiva
Densitatea de putere mare (71W / cm este posibil).
Randament si eficienta ridicata: mai mult de 85% din putere este transformata in eficienta termica sau energetica.
Sunt rezistente la stropirii slabe (cum ar fi ploaia).
Nu provoaca curenti de aer deoarece caldura produsa este o radiatie in infrarosu.
Sunt doua versiuni disponibile: prima simpla cu singur tub si a doua cu o manta suplimentara de protectie ce imbraca primul tub.
Vindem Lampa infrarosu TOSHIBA incalzire terasa in exclusivitate in ROMANIA. SUNTEM UNICI IMPORTATORI, detali pe https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-infrarosu-tipuri-constructive-toshiba/lampa-infrarosu-toshiba-dr-fischer-cu-unda-scurta/lampa-infrarosu-tip-jha/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-infrarosu-tipuri-constructive-toshiba/lampa-infrarosu-toshiba-dr-fischer-cu-unda-scurta/lampa-infrarosu-tip-jhb/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-infrarosu-tipuri-constructive-toshiba/lampa-infrarosu-toshiba-dr-fischer-cu-unda-scurta/lampi-infrarosu-tip-jhl/

Firma noastra distribuie si Sarma Resistohm, Role din panza teflonata adeziva. Detalii gasiti la urmatoarea adresa: http://nichelina-kanthal-resistohm.9net.ro/
Din Gura in Gura