Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Tehnocom Liv reprezentant Toshiba

Lampa infrarosu Tehnocom Liv reprezentant Toshiba Lampa infrarosu , introducere.

Rezistentele electrice TOSHIBA sau lampi de incalzire in infrarosu cu halogen.

Ele sunt niste surse de caldura puternice. Sunt alcatuite dintr-un filament ce contine un fir spiralat din tungsten. Acesta este introdus intr-un tub de inalta puritate din cuart si umplute cu gaz cu halogen.

Ciclul halogen asigura o eficienta in infrarosu constanta. Aceasta se pastreaza pe toata durata de viata si impedica tubul de sticla sa se innegreasca. Rezistentele electrice TOSHIBA de incalzire cu infrarosu se potrivesc pentru numeroase tipuri de proces industrial.

Beneficiile acestora sunt instantanee deoarece incalzesc obiectele din imediata apropriere.

Nu este obligatoriu sa intre in contact cu acestea.

Rezistente electrice sunt inodore, insipide, au de mare putere energetica si viata lunga.  

Tehnocom Liv reprezentant Toshiba Lampa infrarosu in Romania

Caracteristici :  

Durata de viata lunga: cca. 5000 de ore in medie.
Viteza mare de pornire: maxim o secunda de la aprindere.
Randament si eficienta ridicata: mai mult de 85% din putere este transformata in eficienta termica sau energetica
Densitatea de putere ridicata: pana la 110 W / cm
Controlabilitatea mare si mentenanta usoara: nu necesita impamantare, circuite noi sau speciale sunt usor de fixat
Lampa infrarosie in Romania Avantaje Utilzari  Nu schimba sau modifica compozitia chimica a obiectelor din plastic (PET, plexiglas, sticla), nu distrug vitaminele sau proteinele la alimente (legume, fructe, carne,miere, lapte,etc) datorita faptului ca sunt naturale pentru ca radiatiile lor sunt identice cu energia solara.
Nu sunt daunatoare pentru mediul incomjurator sau obiectele care urmeaza a fi incalzite deoarece nu polueaza aerul, nu fac zgomot, nu emana miros, nu contamineaza lichidele (apa minerala, suc, bere, vin, lapte, etc)
Mare diversitate: multe tipuri de tensiuni, puteri, lungimi, diferite tipuri de fixare ori prindere, baza, pozitia universala de functionare de ardere
Flexibilitate in proiectare: dupa model sau documentatie tehnica se pot fabrica orice model
nu schimba, nu modifica sau nu distruge calitatile produselor incalzite
Avand un randament foarte ridicat de peste 98 % la suta ofera o putere energetica foarte buna scurtand foarte mult timpul de uscare a lemnului.

Linkuri utile din recomandarile noastre !

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/ https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tampoane-din-cauciuc-cilindrice-conice-rola/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura