Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tub metalic aripioare drepte 2000W AL007 8x970mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Tub metalic aripioare drepte 2000W AL007 8x970mm este folosit pentru incalzirea aerului sau a gazelor in convectie naturala sau fortata. Produsul ofertat are forma de bucla. Poate fi utilizat ca piesa de schimb pentru aeroterme, ventilate si baterii statice, cuptoare sau  tunelele de uscare, etc.
Rezistentele electrice curbate blindate cu aripioare rectangulare sunt de trei tipuri:  cu tub 10 mm din otel inoxidabil si aripioare de 40x70 mm avand 5,4 W/cm
cu tub 8 mm din otel inoxidabil si aripioare de 25x50 mm avand 4,4W/cm (adica varianta ofertata)
cu tub 8,5 mm din otel inoxidabil si aripioare de 25x50 mm avand 4W/cm
La aceste modele aripioarele sunt fixate prin strangere. Tub metalic aripioare drepte 2000W AL007 8x970 - detalii tehnice. Diam. tub  8 mm din otel inoxidabil AISI 304 L sau 321. Aripioare din aliaj aluminiu cu zincat 25x50 mm. Lung: 970 mm ; Putere: 2000W ; Tensine: 230 VOLTI. Distanta dintre centre 25 mm. Racord: M14 X100 + borne filetate M4. Incarcare: Aproximativ 4,4 W / cm2. Cod, Model: RA 2652 2000 .Produsele sunt made in Franta si sunt insotite de certificat de calitate. Conditii de plata: cu OP in avans, ramburs la livrare. Dupa o perioada mai lunga de schimburi comerciale acestea se pot negocia.  Linkuri utile din recomandarile noastre !

Pentru oferta noastra completa din CATEGORIE principala accesati linkul de mai jos:
https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-cuptoare-electrice-rezistenta-cuptor-electric/rezistenta-incalzire-aer-cuptor-electric-modele/rezistente-electrice-incalzire-cuptoare-electrice-ventilate/rezistenta-cuptor-cu-aripioare-tip-mop/

Pentru produse similare din aceeasi Subcategorie accesati linkul de mai jos:
https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-cuptoare-electrice-rezistenta-cuptor-electric/rezistenta-incalzire-aer-cuptor-electric-modele/rezistente-electrice-incalzire-cuptoare-electrice-ventilate/rezistenta-cuptor-cu-aripioare-tip-mop/rezistenta-generator-electric-4-4w-cm%c2%b2-o8x25x50mm/

Pentru SOLUTII COMPLETE DE INCALZIT aer prin convecti, radiatie si fluide + corpuri solide prin conductie accesati butonul de Home:
https://www.rezistenteelectrice.ro/

Pentru SOLUTII COMPLETE Mecanice de etansare, PIESE de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE si POMPE,  ARCURI SI RESORTURI INDUSTRIALE,  TRANSMISII INDUSTRIALE: curele, lanturi,  roti, articulatii, intinzatoare sau Prezentare Tehnocom Liv ( a-II-a Parte ) accesati linkul de mai jos :

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/

Pentru a obtine oferta noastra de pret LA Tub metalic aripioare drepte 2000W AL007 8x970mm apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura