Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tub infrarosu vopsitorie 400V 2000W 410JU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Tub infrarosu vopsitorie 400V 2000W 410JU , Incalzeste obiectele imediat fara a intra in contact cu acestea, sunt inodore, insipide, au o mare putere energetica si viata lunga.
Tuburi cu infrarosii TOSHIBA pentru vopsitorie tinichigerie AUTO - Caracteristici, Avantaje:  Durata de viata lunga: cca. 5000 de ore in medie.
Viteza mare de pornire: maxim o secunda de la aprindere.
Randament si eficienta ridicata: mai mult de 85% din putere este transformata in eficienta termica sau energetica
Densitatea de putere ridicata: pana la 110 W / cm
Controlabilitatea de mare si mentenanta usoara: nu necesita impamantare, circuite noi sau speciale sunt usor de fixat.
Firma noastra mai detine si un stoc mare de etansare mecanica pompa, garnituri mecanice LOWARA, etansare mecanica WILO,Kituri reparatii Burgmann,Elemente elastice,Snur etansare cauciuc,Tampoane amortizoare cauciuc: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ O gama larga de rezistente electrice gasiti pe site-ul nostru, un exemplu este rezistenta cartus de la urmatorul link: https://www.rezistenteelectrice.ro/rezistenta-electrica-cartus-l-100-mm-p-200-w-230-v-fir-250-mm/ Utilizari Tub infrarosu vopsitorie 400V 2000W 410JU  Uscarea vopselei de la caroseriile auto.
Uscarea Cernelurilor de tiparire din industria textila sau tipografica.
In procesul de fabricatie  pentru oxidarea semiconductorilor
Pre-incalzirea preformelor ori suflarea sticlelor PET.
Termoformarea, inmuierea sau topirea plasticelor.
Wati: 2000Volti: 400Tipul de baza: JLungimea totala: -Lungime de fixatie: 508x10Lungime de incalzire: 410x5Lungime fir: -Terminal: -Temperatura: 2400Tub: clarPozitie: universalaMedia de viata: 5000Cod de comanda: 4JHS032

[caption id="" align="aligncenter" width="532"] Lampa infrarosu TOSHIBA LIGHTING[/caption]

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise  cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem. Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura