Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa cu infrarosu 400V 2000W 410JU1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lampa cu infrarosu 400V 2000W 410JU1, scurta descriere

Wati:2000
Volti:230-240
Desen: tip 2
Lungime fir (WL):
-Lungime totala:
-Lungime de fixare (FL): 508 x 10
Lungimea de incalzire (CL): 410
Pozitia de functionare: universala
Media de viata: 5000
Cod de comanda: EM-382

Tipul de prindere:

http://www.tehnocomliv.ro/infra_scrt.php https://www.rezistenteelectrice.ro/contact/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/ Lampa incalzire terasa model JHL este o sursa de caldura in infrarosu puternica, alcatuita dintr-un fir de wolfram. Filamentul este o sarma spiralata de tungsten incorporat intr-un tubulara de inalta puritate. Tubul de forma cilindrica dreapta este fabricat din sticla de cuart umplut cu halogen. Gazul halogen din interior asigura o eficienta in infrarosu constanta pe toata durata de viata si impedica tubul de sticla sa se  innegreasca.

Lampa model JHL pentru aparatele de incalzit cu infrarosu si halogen incalzeste obiectele din imediata apropriere fara intra a fi nevoie sa intre in contact cu acestea.  Lampa cu infrarosu de incalzire terasa model JHL este inodora, insipida, are o mare putere energetica si durata de viata lunga. Lampa incalzire infrarosu model JHL Beneficii Noul emitator Infrared Ruby SLIM Emitters TOSHIBA este proiectat pentru aplicarea de incalzire a spatiului, in locuri de cult si restaurante sau cafenele sau in locuri unde culoarea emisa constituie un subiect sensibil. Noul emitator Infrared Ruby SLIM Emitters  rezolva toate problemele in astfel de locuri sau incaperi iar datorita startului auriu da o nota de eleganta si de lux. Aceasta lampa mai este cunoscuta si ca Infrared Ruby SLIM Emitters.

Lampa cu infrarosu de tip JHL se deosebeste prin faptul ca lumina emisa este cea mai redusa  de culoare rosie similara unui apus de soare, care permite o ambianta placuta preferata de cei ce indragesc mitul DRACULA.  Lampa cu infrarosu 400V 2000W 410JU1 avantaje Lampa infrarosu model JHL pentru Incalzitorul de terasa  prezinta avantajul ca nu schimba sau modifica compozitia chimica a obiectelor sau corpurilor.

Din acest motiv poate fi folista si la termoformare obiectelor din plastic cum ar fi: PET, plexiglas, etc. Lampa infrarosu model JHL pentru aparate de incalzit cu infrarosu si halogen nu distruge vitaminele sau proteinele la alimente (legume, fructe, carne,miere, lapte,et. Lampa  infrarosu emite caldura naturala pentru ca radiatiile lor sunt identice cu energia solara. Lampa JHL de la incalzitor cu lampa infrarosu nu este daunatoare pentru mediul inconjurator sau obiectele care urmeaza a fi incalzite. Lampa cu infrarosu modeL JHL nu polueaza aerul si nu consuma oxigenul din incapere, Lampile cu infrarosu nu fac zgomot, nu emana miros, nu contamineaza lichidele si alimentele.  In concluzie ele furnizarea o caldura blanda si benefica oamenilor intr-un "decor" elegant. si e preferata de cei din industria auto la tinichigerie vopsitorie.
Din Gura in Gura