Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incalzitor infrarosu cuptor RIN 400V 2000W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Incalzitor infrarosu cuptor RIN 400V 2000W
Incalzitor infrarosu cuptor RIN 400V 2000W masina de suflat preforme PET. Descriere detalii lampa si rezistenta electrica cu infrarosu model Toshiba tip JHC 400V 2000W 410JH. Incalzitorul tubular cu infrarosu este folosit pentru tunelul de la cuptorul de preforme si butelii PET marca RIN. Comanda acum lampa infrarosu JHC 400V 2.000W 410 JH. Lampa EM-294 este folosita pentru masinile de suflat preforme pet. Lampa infrarosu JHC 2000W 400V EM-294 410 JH se poate folosi si la termoformarea si  inmuierea plexiglasului .Lampa si rezistenta electrica cu infrarosu se paote utiliza si la topirea materialelor si maselor plastice. Lampa infrarosu se poate folosi si la vulcanzarea cauciucului de la pantofi, etc. Caracteristici, Avantaje incalzitor infrarosu:  Durata de viata lunga: cca. 5000 de ore in medie.
Viteza mare de pornire: maxim o secunda de la aprindere.
Randament si eficienta ridicata: mai mult de 85% din putere este transformata in eficienta termica sau energetica
Densitatea de putere ridicata: pana la 110 W / cm
Controlabilitatea de mare si mentenanta usoara: nu necesita impamantare, circuite noi sau speciale sunt usor de fixat
Nu schimba sau modifica compozitia chimica a obiectelor din plastic (PET, plexiglas, sticla), nu distrug vitaminele sau proteinele la alimente (legume, fructe, carne,miere, lapte,etc) datorita faptului ca sunt naturale pentru ca radiatiile lor sunt identice cu energia solara.
Nu sunt daunatoare pentru mediul incomjurator sau obiectele care urmeaza a fi incalzite deoarece nu polueaza aerul, nu fac zgomot, nu emana miros, nu contamineaza lichidele (apa minerala, suc, bere, vin, lapte, etc.
Incalzitor infrarosu cuptor RIN 400V 2000W made in TOSHIBA cu certificat de calitate Conditii de plata: cu ordin de plata in avans, ramburs la livrare. Dupa o perioada mai lunga de schimburi comerciale acestea se pot negocia. Societatea noastra stabileste conditiile de plata functie de istoricul comercial dintre cele 2 societati, celebritatea clientul si valoarea facturii. O gama variata de sarma si banda RESISTOHM, panza teflonata adeziva si neadeziva distribuite tot de firma noastra gasiti la urmatoarea adresa: http://nichelina-kanthal-resistohm.9net.ro/ . Lampa infrarosu Halogen EM-294,

Detalii tehnice:JHC 400V 2.000W. Tip conexiune: 410 JH, Cod Lampa infrarosu TOSHIBA: 4JHC071, Cod Echivalent Lampa infrarosu Philips:13245X/98. Mai jos gasiti oferta noastra si programul de livrare complet pentru acest tip de produse:

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-cu-infrarosu-lampa-infrarosu-tipuri/lampa-infrarosu-cu-unda-scurta-toshiba/lampa-infrarosu-tip-jhc-suflare-pet/
Din Gura in Gura