Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente preincalzit preforme cuptor RIN 440BfH 2000W400V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente preincalzit preforme cuptor RIN 440BfH 2000W400V au o durata de viata lunga: cca. 5000 de ore in medie si o viteza mare de pornire: maxim o secunda de la aprindere. Caracteristici:  Randament si eficienta ridicata: mai mult de 85% din putere este transformata in eficienta termica sau energetica.
Controlabilitatea de mare si mentenanta usoara: nu necesita impamantare, circuite noi sau speciale sunt usor de fixat.
Densitatea de putere ridicata: pana la 110 W / cm.
Nu sunt daunatoare pentru mediul inconjurator sau obiectele care urmeaza a fi incalzite deoarece nu polueaza aerul, nu fac zgomot, nu emana miros, nu contamineaza lichidele (apa minerala, suc, bere, vin, lapte, etc.
Nu schimba sau modifica compozitia chimica a obiectelor din plastic PET, plexiglas, sticla.
Nu distrug vitaminele sau proteinele la alimente (legume, fructe, carne,miere, lapte,etc) datorita faptului ca sunt naturale pentru ca radiatiile lor sunt identice cu energia solara.
Flexibilitate in proiectare: dupa model sau documentatie tehnica se pot fabrica orice model.
Mare diversitate: multe tipuri de tensiuni, puteri, lungimi, diferite tipuri de fixare ori prindere, baza, pozitia universala de functionare de ardere.
Rezistente electrice masini suflat pet RIN JHC 2.000W 400V 440BfHsunt folosite in pre-incalzirea preformelor ori suflarea sticlelor PET si la termoformarea, inmuierea sau topirea materialelor si maselor plastice, a cauciucului, a plexiglasului, Alte aplicatii ale Rezistente preincalzit preforme cuptor RIN 440BfH 2000W400V  Uscarea vopselei de la caroseriile auto.
Uscarea Cernelurilor de tiparire din industria textila sau tipografica.
Sterilizare termica.
Incalzirea alimentelor si pastrarea lor calda.
Uscarea aerului din tunele/cuptoare sau spatii inchise.
Piese de schimb pentru panouri radiante.
Linkuri utile din recomandarile noastre ! Va mai putem oferi etansare mecanica pompa WILO, presetupe pompe apa, garnituri mecanice LOWARA, snur etansare: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/  In site-ul nostru gasiti si alte tipuri de rezistente ( cartus ): https://www.rezistenteelectrice.ro/rezistente-electrice-industriale-diametru-20-mm-l-100-mm-p-600-w-4/ Lampa infrarosu Halogen Toshiba LIGHTING  Detalii tehnice: TUB JHC cu reflector 400 VOLTI 2.000 WATI
Tip conexiune: 440 BfH CERAMICA FLEXIBILA
Cod Lampa infrarosu TOSHIBA: 4JHC400
Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise  cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura