Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Lampi infrarosu saune sunt proiectate pentru aplicatii de relaxare a corpului, precum cabina infrarosu.

Datorita tehnologiei Toshiba, pornirea rapida va economisi timp de incalzire. Design-ul compact va permite instalarea in spatii inguste, cu o proportie optima de spectru infrarosu pentru o utilizare total sigura.

Cu emitatorul de caldura TOSHIBA, se poate bucura de o caldura mai uniforma si relaxanta pentru o stare de bine perfecta.

Lampa infrarosu ingrijire corporala JHT 500W are randament si eficienta ridicata, mai mult de 85% din putere este transformata in eficienta termica sau energetica

Lampi infrarosu saune - conditii de operare:

temperatura la partea de etansare nu trebuie sa depaseasca 350 de grade celsius. Trebuie respectat pentru a evita pierderea de electricitate cauzata de oxidarea foliei de molibden.
temperatura suprafetei tubului de sticla: 250 pana la 900 C
atmosfera de operare: sub presiune normala de atmosfera, fara gaze explozive sau corozive sau inflamabile.

Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link:https://www.rezistenteelectrice.ro/lampa-infrarosu-ingrijire-corporala-jht-235v-500w-700-bfu/

Firma noastra distribuie si alte produse de import Germania: Etansare Mecanica Pompa, Presetupe pompe apa, Garnituri mecanice LOWARA, Etansare mecanica WILO,Kituri reparatii Burgmann,Elemente elastice: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ Tipul de lampa propus are urmatoarele caracteristici:

Wati: 500
Volti: 235
Lungime fir (WL1): 300x 10
Lungime fir (WL2): 1590x25
Lungime totala: 785 x 2
Lungimea de incalzire (CL): 700
Pozitia de functionare: universala
Media de viata: 5000
Din Gura in Gura