Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Lampi infrarosu Horeca sunt folosite pentru mentinerea calda a alimentelor.

Rezistentele electrice Toshiba sau lampi de incalzire in infrarosu cu halogen sunt niste surse de caldura puternice.  Sunt alcatuite dintr-un filament ce contine un fir spiralat din tungsten incorporat in tub din sticla de cuart. Ciclul halogen asigura o eficienta in infrarosu constanta pe toata durata de viata. Ele incalzesc obiectele imediat, fara a intra in contact cu acestea, au mare putere energetica si viata lunga.

Firma noastra este unic distribuitor TOSHIBA de piese de schimb pentru echipamente nealimentare de catering, produse de bufet, articole de bucatarie si vesela pentru industria de catering si horeca.  

Lampi infrarosu HORECA  - APLICATII, UTILIZARI:  

In gatirea sau pastrarea calda a alimentelor pentru acasa, restaurante si fast-food.
Ajuta de asemenea la uciderea bacteriilor cu  potential daunator.
Sunt putin cunoscute la noi in tara si sunt in continua expansiune. In multe tari industrializate, numarul de mese preparate si consumate in afara casei a crescut constant. Acum se estimeaza ca depaseste numarul meselor preparate in casa.

AVANTAJE

Protectie la anti-imprastiere impotriva bucatilor de cuart prin spargerea accidentala a incalzitorului in interior.

Protectie la atacurile chimice si o buna performanta si fiabilitate.

Protectie la socul termic neasteptat, cum ar fi a stropitul cu apa, ulei sau alimente.

Vezi mai multe detalii: https://www.rezistenteelectrice.ro/lampi-infrarosu-vitrina-calda-300w-jhds-230v-60-vjh/ https://www.rezistenteelectrice.ro/lampa-incalzit-infrarosu-jhs-600w-230v-590-nh-bailong/ Firma noastra importa din Germania si distribuie si sarma Resistohm si tesatura panza teflonata.

Detalii la adresa:  http://nichelina-kanthal-resistohm.9net.ro/
Din Gura in Gura