Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente electrice incalzire colier D40xL50mm 345Wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente electrice incalzire tip colier D40xL50mm 345Wati
Rezistente electrice incalzire colier D40xL50mm 345Wati au utilizari diverse, in principal pentru mentinerea temperaturii si incalzirea pieselor cilindrice.

Dimensiunil, descriere rezistenta electrica tip colier
Latime, grosime: 50 mm
Diametrul 40 mm sau 41 mm functie de cat este de strans
Puterea 345 Wati
Tensiunea 230 Volti
Lungimea. cablului sau a firelor este de 500 milimetri sau jumatate de metru.
Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv.
Livrare in aceeasi zi prin curier rapid la dvs. pe baza de comanda ferma.

AVANTAJELE Rezistentelor electrice incalzire tip colier cu D40xL50mm 345Wati
Montaj in spatii limitate, eficienta energetica  sporita, costuri reduse de exploatare, conductivitate termica optimizata.

Rezistente electrice incalzire colier D40xL50mm 345Wati utilizari speciale Sunt folosite cu succes in industria de apicultura in fabricarea sublimatoarelor cu acid oxalic. Acesta este un aparat folosit in tratamentul anti-varroa cu Acid Oxalic, prin sublimare (trecerea substantelor din stare solida in stare gazoasa). Aparatul este produs de diverse firme inclusiv in Romania.

Timpul necesar pentru tratarea unei familie este de 25 secunde. Alte recomandari pentru Rezistentele electrice incalzire colier D40xL50mm 345Wati in injectie din plastic in cazul in care activitatea materiei necesita o putere calorica ridicata sau temperaturi inalte. Combinand greutatea redusa si dimensiunile compacte colierele sunt folosite in aplicatii care necesita o crestere rapida a temperaturii. Pe langa o gama larga de dimensiuni standard de tehnologie colierele permit multe combinatii.

Tipurile de stangere sau alimentare cu energie electrica pot varia foarte mult. Produsele standard sunt disponibile in produse specifice pentru a se potrivi perfect nevoilor dumneavoastra. Acestea nu prevad adaugarea de gauri sau crestaturi. Optiunial se pot face pe baza de comanda ferma. Izolarea cu mica sau mecanita s-a facut pentru a reduce pierderile de caldura.

Aceasta tehnologie de rezistenta poate fi adaptata la diferite medii de utilizare.

In legatura de mai jos gasiti programul nostru de livrare la rezistentele ekectrice tip banda sau colier

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-colier-la-duze/rezistente-colier-tipuri/rezistenta-electrica-tip-banda-din-mica-standard-stoc/rezistente-electrice-banda-incalzire-duze/

Site cu o gama variata din produsele noastre:

http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/piese-schimb-la-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/rezisten%C8%9B%C4%83-electric%C4%83-de-%C3%AEnc%C4%83lzit-tip-cartu%C8%99/rezistenta-cartus-standard-stoc/rezistenta-cartus-d-mm-197/page-1/

Toate informatiile complete despre acest produs le puteti descarca din PDF-ul atasat.

Acesta ofera foarte multe informatii suplimentare nclusiv despre montaj.
Din Gura in Gura