Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente cuptoare electrice cu mediu umed

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente cuptoare electrice cu mediu umed, introducere.

Sunt Rezistente electrice din otel inox pentru cuptoare electrice cu medii corozive . Din acesr motiv acest model de rezistenta electrica este piotrivita si rezistenta la umiditate.

Diametrul exterior al tubului metalic este 10.5mm, si diametrul exterior al aripioarelor este de 22.5 mm. Rezistentele sunt prevazute cu aripioare pentru a favoriza schimbul termic si de aceea nu trebuie utilizate in fluid, pentru ca acesta poate contine particule in suspensie care pot imbraca si aripioarele.

Rezistente cuptoare electrice cu mediu umed, descrere  Aceste elemente incalzitoare sunt niste rezistentele electrice protejate la exterior de un tub metalic din otel inoxidabil. Incarcarea sau sarcina energetica este de 22 W/cm si fac parte din categoria cu numarul IV.

Rezistenta cuptor electrica este ideala si pentru fabricarea aerotermelor de mare putere sau pentru incalzirea fortata a gazului din interiorul din conductelor. Aceste modele sunt rezistente electrice cuptoare electrice cu temperatura ridicata.

Puterea electrica este de 2000 Wati. Sunt fabricate din otel inox de cea mai buna calitate. Alimentarea cu energie electrica se face cu conexiune speciala tip B daica borne filetate plus bucsa filetata la capete.

Scurta descriere tehnica:
Diametru metalic al tubului10.5 mm
Diametru exterior al aripioarelor 22.5 mm
Lungimea metalica a. tubului A = 225 mm
Putere: 2000 Wati
U=220 Volti
Produs standard disponibil in stoc
Cod, Model 26.61.47

Produsele sunt made in Italia si sunt insotite de certificat de calitate. Conditii de plata: cu OP in avans, ramburs la livrare. Dupa o perioada mai lunga de schimburi comerciale acestea se pot negocia. Societatea noastra stabileste conditiile de plata functie de:  celebritatea clientul
valoarea facturii
istoricul comercial dintre cele 2 societati

Avem pe site si alte tipuri de rezistente (colier, duza, infrarosu, cartus). Un exemplu il gasiti la urmatorul link:

https://www.rezistenteelectrice.ro/rezistenta-infrarosu-2-000w-suflat-pet-sidel-jhc-235v/. Firma noastra mai importa din Germania si sarma Resistohm si panza teflonata.

Oferta o gasiti in urmatorul site: https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/piese-schimb-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/tesatura-teflonata-fibra-de-sticla-impregnata-cu-teflon/se-taie-pe-lungime-la-metru-patrat-dintr-un-val/tesatura-fibra-sticla-cu-teflon-cu-adeziv-la-metru-150/page-1/
Din Gura in Gura