Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta cuptor electric de incalzit 10.5x780mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta cuptor electric de incalzit 10.5x780mm, descriere  

Diametru metalic al tubului 10.5 mm
Diametru exterior al aripioarelor 22.5 mm
Lungimea metalica a. tubului A =780 mm
Putere: 1800 wati
U=220 Volti
Produs standard nedisponibil in stoc

Cod, Model 26.61.08

CARACTERISTICI, DESCRIERE TEHNICA

Rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 22 W/cm sau de Tip IV

Sunt ideale pentru fabricarea aerotermelor de mare putere sau pentru incalzirea fortata a gazului din interiorul din conductelor.

OBSERVATII: Sunt fabricate din otel inox. Au conexiune normala tip A la un capat (borna filetata si fara bucsa filetata) si conexiune speciala tip B la celalalt capat (borne filetata plus bucsa filetata.

Linkuri utile din recomandarile noastre ! https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/banda-din-aliaj-rezistiv-nichel-si-crom-x-mm/band%C4%83-resistohm-din-kanthal-si-nichelin%C4%83/platband%C4%83-rezistiv%C4%83-cu-profil-plat/banda-nichelina-din-nichel-crom-nikrothal/band%C4%83-nichelin%C4%83-resistohm-nikrothal-950/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/emitatoare-ceramice-cu-infrarosii/ http://www.tehnocomliv.ro/

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura