Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta cuptor electric incalzire aer 1000W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta cuptor electric incalzire aer 1000W, 16x550 mm este proiectata in special pentru utilizarea in conductele de ventilatie sau instalatiile de conditionare. Se poate utiliza si in mediul liber la incalzirea statica a aerului sau a gazelor.

Aceste incalzitoare pot fi fixate pe structurile de sustinere prin intermediul bucsilor filetate. In cazul incalzitoarelor cu  mantaua de 16 mm este posibil sa se utilizeze si saibe de pozitionare:  

Diametru metalic al tubului 16 mm
Diametru exterior al aripioarelor 34.5 mm
Lungimea metalica a. tubului A =550 mm
Putere: 1000 Wati
U=230 Volti
Rezistenta electrica standardizata disponibila in stoc Tehnocom Liv
Cod Model 25.51.03

Rezistenta cuptor electric incalzire aer 1000W

CARACTERISTICI, DESCRIERE TEHNICA

Rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 20 W/cm de Tip III . Potrivite pentru incalzirea fortata a gazului sau aerului din interiorul termo-ventilatoarelor, a bateriilor industriale. Sunt cele mai utilizate si se folosesc la schimburi mari de caldura pentru centralele electrice, cuptoare, baxatoare sau masini de ambalat si aeroterme. Sunt fabricate din otel inox. Au conexiune normala tip A la un capat (borna filetata si fara bucsa filetata) si conexiune speciala tip B la celalalt capat (borne filetata plus bucsa filetata. Pe site gasiti si alte tipuri de rezistente cartus, rezistanta tip colier, lampa cu infrarosu:  https://www.rezistenteelectrice.ro/rezistenta-electrica-cartus-l-100-mm-p-200-w-230-v-fir-250-mm/ La urmatoarea adresa gasiti si alte produse Etansare Mecanica Pompa Apa, Presetupe pompe apa, Garnituri mecanice LOWARA, Etansare mecanica WILO. De asemenea va putem oferi si kituri de reparatii marca Burgmann din importate din Germania de firma noastra: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ In cazul in care mdelul standardizat prezentat mai sus nu corespunde cerintelor dumneavoastra putem sa va fabricam un model nou pe comanda.

Pentru a va intocmi oferta am nevoie de urmatoarele:  

un desen cu toate cotele
mediul de lucru
temperatura de lucru sau materialul otel, otel inoxidabil, etc
numarul de bucati
Puterea exprimata in wati
Tensiunea de alimentare exprimata in volti
Din Gura in Gura