Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta electrica de incalzire cuptor 16x500mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cauti rezistenta electrica de incalzire cuptor 16x500mm?

Introducere sau scurta descriere:  

Diametru metalic al tubului 16 mm
Diametru exterior al aripioarelor 34.5 mm
Lungimea metalica a. tubului A =500 mm
Putere: 700 wati
U=220 V
Cod, Model 24.51.02

CARACTERISTICI, DESCRIERE TEHNICA

Rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 15 W/cm Tip II.

Potrivit pentru incalzirea gazului din conducte cu schimb termic scazut, de asemenea, cu conventia naturala dar cu acumulare limitata de caldura (+250 Celsius.

OBSERVATII:

Sunt fabricate din otel inox. Au conexiune normala tip A la un capat (borna filetata si fara bucsa filetata) si conexiune speciala tip B la celalalt capat (borne filetata plus bucsa filetata.

Rezistenta electrica in tub metalic tip bucla 16,5 cu aripioare de 34,5 mm si A=500 mm din otel cu conexiune TIP B cu bucsa filetata + borne filetate la ambele capate. 16 ; A=525 mm, U=230 V si Putere: 2.000 wati  

Tehnocom Liv Rezistente Electrice

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistente-cuptoare-electrice/rezistenta-cuptor-electric-modele-tipuri-constructive/rezistente-electrice-incalzire-cuptoare-electrice-ventilate/rezistenta-cuptor-electric-cu-aripioare-rotunde/rezistenta-electrica-cuptor-20w-cm-liniar/rezistente-incalzire-cuptor-electric-tubulara/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-cuptoare-electrice-rezistenta-cuptor-electric/rezistenta-incalzire-aer-cuptor-electric-modele/rezistente-electrice-incalzire-cuptoare-electrice-ventilate/cauti-rezistenta-cuptor-electric-cu-aripioare/rezistente-cuptoare-electrice-15-w-cm%c2%b2/rezistenta-cuptor-electric-dreapta-15-w-cm%c2%b2/ http://www.tehnocomliv.ro/ Cauti rezistenta electrica de incalzire cuptor 16x500mm

CONDITII COMERCIALE  

Preturile nu includ TVA si sunt exprimate in Lei

Conditii de plata: cu OP in avans, ramburs la livrare. Dupa o perioada mai lunga de schimburi comerciale acestea se pot negocia. Societatea noastra stabileste conditiile de plata functie de :  

istoricul comercial dintre cele 2 societati
celebritatea clientul
valoarea facturii

Termen de livrare: stoc

Conditii de livrare: franco depozit furnizor, la cerere prin curier rapid cu plata la destinatar

Valabilitate oferta: 60 zile

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura