Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta incalzit cuptor Combi 1300W 16x700mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta incalzit cuptor Combi 1300W 16x700mm este o rezistenta cuptor electric Combi cu abur 1300W, 16x700 mm este gandita si realizata pentru satisfacerea exigentelor din procesele industriale pentru obtinerea de fluxuri de aer sau gaze la temperatura controlata, sau de mentinere in mediile de lucru a unei temperaturi specifice.

Aceste incalzitoare pot fi fixate pe structurile de sustinere prin intermediul bucsilor filetate.In cazul incalzitoarelor cu  mantaua de 16 mm este posibil sa se utilizeze si saibe de pozitionare.

Rezistentele sunt prevazute cu aripioare pentru a favoriza schimbul termic si de aceea nu trebuie utilizate cand fluidul de incalzit contine particule in suspensie ( pentru ca pot imbacsi aripioarele.

Rezistenta incalzit cuptoare COMBI cu abur 1300W  

Detalii tehnice:  

Diametru metalic al tubului 16 mm
Diametru exterior al aripioarelor 34.5 mm
Lungimea metalica a. tubului A =700 mm
Puterea exprimata in Wati: 1300 W
Tensiunea de alimentare: U=220 Volti

Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv

Rezistenta electrica cuptor Model 25.51.05

CARACTERISTICI, DESCRIERE TEHNICA

Rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 20 W/cm  sau Tip III.

Potrivite pentru incalzirea fortata a gazului sau aerului din interiorul termo-ventilatoarelor, a bateriilor industriale.

Sunt cele mai utilizate si se folosesc la schimburi mari de caldura pentru centralele electrice, cuptor baxat produse si masini de ambalare sau aeroterme.

OBSERVATII:

Rezistente electrice tubulare cu aripioare sunt fabricate din otel.

Au conexiune normala tip A la un capat (borna filetata si fara bucsa filetata) si conexiune speciala tip B la celalalt capat (borne filetata plus bucsa filetata.

Pe site-ul nostru gasiti si alte tipuri de rezistente ( cartus, duza, colier, infrarosu ).

Un exemplu il gasiti la urmatoarea dresa: https://www.rezistenteelectrice.ro/rezistente-electrice-industriale-diametru-20-mm-l-100-mm-p-600-w-4/ Firma noastra importa din Germania etansari mecanice pompe, presetupe pompe apa, garnituri mecanice LOWARA, etansari mecanica WILO, kituri reparatii Burgmann,Elemente elastice.

Oferta o gasiti la: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/kit-de-etansare-mecanica-pentru-pompa-lowaradiametru-10/
Din Gura in Gura