Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta electrica cuptor static D8.5XL1415mm 666W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta electrica cuptor static D8.5XL1415mm 666W este potrivita pentru incalzirea aerului. Neavand aripioare sau gratar la exterior se recomanda in incinte fara ventilatie. Daca temperatura de utilizare a tubului din cuptor depaseaste 650 grade celsius atunci trebuie racita sau ventilata.

Conditii comerciale: Produsele sunt made in Franta si sunt insotite de certificat de calitate si garantie.

Conditii de plata: cu OP in avans, ramburs la livrare. Dupa o perioada mai lunga de schimburi comerciale acestea se pot negocia. Societatea noastra stabileste conditiile de plata functie de: istoricul comercial dintre cele 2 societati, celebritatea clientul,valoarea facturii.

Expedierea comenzii se face prin curier rapid in toata tara dar se poate ridica si direct de la sediu firmei.

Caracteristici descriere tehnica, detalii tehnice rezistente incalzire cuptor electric  D8.5XL1415mm 666W fabricata in tub metalic din inox AISI 321 fara aripioare.

Lungimea metalica a tubului este 1415 mm fara borne filetate.

La cele 2 extremitati produsul are borne filetate dar fara bucsa filetata.

Aceasta se poate pune optional.

Diametrul tubului sau a (tevii - impropiu spus) 8.5 mm.
Putere: 666 Wati,
Tensiunea: 230 Volti.

Detalii tehnice pe scurt:

Lungime tub rezistenta cuptor electric : 1415 mm
Putere rezistenta cuptor electric: 666 W
Tub: 8,5mm AISI 304L sau otel inoxidabil AISI 321
Aripioare: Fara
Terminal Fiting: Borne filetate din otel zincat M5 X 15mm
Tensiune: 230 Volti
Sarcina: aprox. speciala pe comanda W / cm2,

Program livrare rezistente incalzire cuptoare electrice

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistente-cuptoare-electrice/ Rezistentele de incalzire cu protectie externa sunt gandite si realizate pentru satisfacerea exigentelor din procesele industriale pentru obtinerea de fluxuri de aer sau gaze la temperatura controlata, sau de mentinere in mediile de lucru a unei temperaturi specifice.

Sunt proiectate in special pentru utilizarea in conductele de ventilatie sau instalatiile de conditionare. Se pot utiliza si in mediul liber la incalzirea statica a aerului sau a gazelor.

Pe site-ul nostru gasiti si alte tipuri de rezistente tip cartus, rezistenta incalzire duza, rezistenta ceramica colier, lampa infrarosu).

Un exemplu il gasiti in link-ul urmator: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus/ Firma nostra distribuie si o gama variata de etansari mecanice pompe.

Oferta completa o gasiti la urmatoarea adresa: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/sisteme-de-etansare-mecanica-reparat-grupuri-de-pompare/cuplaje-mecanice-permanente/cuplaje-mobile-elastice-cu-bolturi-element-elastic-din-cauciuc/
Din Gura in Gura